Jo Jo, jag har rätt vilket dom kommer få se

Frågade Hasan om jag skulle sätta på stödhjulen när han kom hem med dom då dom låg kvar i bakluckan på bilen men han sa att han kunde göra det. Han grejade det där nere sen lät det att vi har fel verktyg. Vi hade skiftnyckel vilket funkar utmärkt men jag sa inget när han sa att han skulle åka till butiken så dom få fixa med rätt verktyg. Vill ju inte såra hans manlighet 😉

När han nu kom tillbaka för en stund sen provade Alex men Hasan sa att det är nåt fel. Jag frågade vad för fel. Ja, ena stödhjulet är ju alltid i luften. Antingen vänster eller höger så det är nåt fel. Jag sa att det är det inte, det är så. Ena hjulet är alltid i luften. Dom är bara som ett stöd därav namnet stödhjul. Alex fick prova cykla igen och det gick bra tills han kom i en liten fördjupning med bakdäcket så det bara snurrade. Tsss tyckte Hasan, där ser du att det är fel. Hjulet snurrar ju bara. Ja såklart det gör tyckte jag. Stödhjulen står ju på sidorna av fördjupningen så då är det klar hjulet snurrar. Vi har inte världens jämnaste underlag här utanför oss runt huset. Asfaltslagningar på cementlagningar…

Nä, det va fel så Hasan skickade iväg Cumali med cykeln till butiken igen. Hasan sitter utanför och väntar på att han ska komma tillbaka. Jag sitter på balkongen och skrattar för jag vet att när Cumali kommer tillbaka behöver jag inte höra vad butiken sagt. Jag vet redan! *hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha*

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jo Jo, jag har rätt vilket dom kommer få se

  1. Hebbe says:

    Hejsan,,ja du din gubbe är inte den mest tekniska i världen m.a.o.Eller??Men det fixar sig säkert så Alex kan cykla på som han vill.Haé Kram.

  2. Mamma says:

    Skrattar så tårarna rinner! Blev det någon kommentar när Cumali kom tillbaka?
    Puss o Kram

Kommentera