Det va precis

Att vi fick mat på bordet idag. Väntade på att pastan skulle koka klart och tyckte det bubblade dåligt. Då tog gasen precis slut men mat fick vi och behövde inte ringa akut efter Mr. Take Away. Pastan blev kanske lite väl al dente 😉 Nu har vi iaf fått hit en ny gastub. Dom är snabba på att leverera efter att man ringt, samma med vatten. Det brukar inte ta många minuter innan dom är på plats. Önskar bara det fanns ett sätt så man kunde se när gasen är på väg att ta slut. Det finns det kanske men inget vi har och har inte hört om det heller. Kan ju bli lite jobbigt om man väntar middagsgäster men det mesta brukar lösa sig på ett eller annat sätt.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to Det va precis

 1. Sita says:

  Hoppas på en snar getingfri framtid. Hur länge tänker du skriva dubbelt? Kram

 2. Sita says:

  Glömde fråga skrev du med Erikas härligheter?

 3. Sita says:

  Ja du skriver ju gamla bloggen o denna lika. Erika fanns lr finns på metro. Hon finns nu på FB. Kram

  • Kina says:

   Nä jag skriver bara här men har flyttat domänen hit. Teknikens under 🙂
   Jasså, eh nä hennes blogg har jag nog aldrig varit inne på eller ingen jag brukade kommentera hos iaf.

Kommentera