Surfvågor

Ganska stora vågor idag oxå men inte riktigt så stora som igår. Idag kunde det luftmadrassurfas. Något Alex gjort flera timmar. Det kom en liten pojk ( 2-3 år)  som ville sitta på madrassen med Alex. Mamman kom oxå och sa till pojken att sätta sig bredvid Alex för Abi (Alex) vill leka. Alex tittade på mig med himlande ögon men sa inget. Så fort madrassen åkte ner mot en våg lyste Alex upp tills mamma tog tag i den och sa att han får bara va vid kanten. Där kunde dom leka. Alex va måttligt road (som ni kommer se) och blängde lite surt. Den lille satt kvar och mamman klappade händerna tills den lille flög iväg i en våg (inga armpuffar). Jag fångade upp honom en gång. Jag sa till slut till Alex att vi kan åka ut på madrassen om han vill vilket han ville.  Senare kom grannpojken Samet. Han som han lekte med igår samt hans storebror (14-15 år) vars namn jag inte vet då Alex säger att alla bara kallar honom Abi. Han har alltid varit jätte snäll mot Alex, låtit honom vara med dom stora grabbarna och spela boll och det va han som en gång kom uppbärandes på Alex när han han tappat en stor sten på foten. Med va även nån mindre pojk,nån släkt till dom (kusin). Dom åkte på madrassen allihop och helt plötsligt va det hela grannsläkten där. På madrassen satt Alex, Samet, storebror, kusinen, pappan och en flicka i Alex ålder. Mamman i den familjen satt med en annan dam under ett parasol bredvid oss. Den mamman har jag alltid gillat. Hon är ”modern” och en av dom som inte alltid skriker på sina barn. Hälsar alltid så glatt. Pappan va en glad skit som jag hörde frågade sina barn om Alex pratar turkiska. Hörde storebrodern förklara att det är Alex som bor där och där, Sherlock Holmes son. Pappan nickade och log stort mot mig. Sen kom den där mamman med den lille pojken igen och satte honom på madrassen med Alex och dom. Som om det inte va fullt där redan och gick ganska vilt till. Det räckte dock med en våg så flög ungen så ”Abi” fick fånga upp honom.  Nog snackat…Nu blir det film…

 

This entry was posted in Filmklipp, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

4 Responses to Surfvågor

  1. Pia Fredriksson says:

    Tänk vad lite roar mycket. Ser underbart ut.//Pia

  2. Hebbe says:

    Säga vad man vill,men nog gillar Alex att vara i vattnet,,ser ju skitkul ut..Ja makaroner med lite grönt och köttbullar,det går ju ner när som helst i veckan..Haé Kram.

Kommentera