Vågade bilder!!

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

6 Responses to Vågade bilder!!

 1. Sita says:

  Skummet yr kring han. Kram

 2. Hebbe says:

  Ja det var nog whiskyn som gjorde att bygget gick så pass bra,,Han ser ut att ha kul Alex i vågorna..Haé Kram.

 3. Camilla says:

  Mitt inlaegget skrev jag eg igar men bloggen kranglade rejaelt saa jag fick det inte utlagt förraen idag… saa det var eg igar jag var paa stranden. =)
  ( östra stranden ) idag blev det nagra laengder i bassenget istaellet. kan taenka mig till att det var en del vagor idag, det flaektade i alla fall lite mer.

  Intressant det daer med sprak tycker jag. det aer otroligt vad barn eg kan laera sig och sjaelvklart aer det en stor fördel att faa med sig 3 sprak redan fran början. Alex har ju en kompis som aer turkisk/ engelsk om jag inte kommer ihag fel. Pratar de engelska eller turkiska med varandra? Hoppas allt aer bra med er. kram!

  • Kina says:

   @Camilla: Jaha ok! tyckte det va konstigt att ni kunde ha noll vågor och vi monster 😉

   Ja Alex kompis Senay är halvengelska men dom pratar turkiska med varandra. Men helt klart har han snappat upp därifrån oxå när han hört mig prata engelska med hennes mamma och även Senay prata med sin mamma. Ibland har jag hört dom prata engelska med varandra men inte mycket, några meningar bara. Å Senay har snappat upp lite svenska när hon hört mig och Alex prata 🙂

   Allt bara fint med oss! Vi får ta en träff snart när Pia, Jossan mfl har kommit tillbaka.
   Kram!

Kommentera