Nu vaknade nog hela området

Sitter här i lugn och ro på balkongen med mitt kaffe. Hör plötsligt ett väldans liv på gatan lite nedanför oss. Tittar ut från balkongen och ser en bil, två turkiska unga kvinnor i mycket kort korta tajta klänningar samt två turkiska män i kostym. Tjejerna va apfulla!! Dom skriker till varandra männen och kvinnorna och ena mannen och kvinnan börjar slåss och då menar jag slåss. Han slänger ner henne i asfalten och bankar på henne. Hon slår tillbaka allt vad hon förmår. Ett jäkla liv och fler än jag börjar kika ut från sina fönster/balkonger. Polis hör jag någon ropa på tyska.(??) Vet inte om det va nån tysk med eller i närheten som tyckte det va läge att ringa polisen. Dom kom inte iaf. Männen hoppade in i bilen och åkte neråt mot Damlatas. Kvinnorna staplade iväg uppåt mot borgen. Den ena fortfarande skrikandes för full hals. Jag hör henne än.

Inte nog med det…Grannkärringen kastar ut hinkar med vatten utför balkongen. Syftet??  Hon tvättar deras bil som står nedanför!!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

14 Responses to Nu vaknade nog hela området

 1. Anna says:

  Godmorgon, de händer en hel del nedanför din gata 🙂 du får inte sitta i lugn och ro och avnjuta morgonkaffet ens.
  Hur lat är din granne egentligen, tvätta bilen från balkongen?? de finns människor till allt.
  Ha en bra dag! Anna

  • Kina says:

   God morgon!
   Det va lugnt men det vände i en handvändning 😉
   Ja men suck, inget den grankärringen gör förvånar mig men har man 200 kg kropp att bära runt på orkar hon väl inte gå ner och sen upp igen för alla trapporna.
   En bra dag på dig med.

 2. Sita says:

  Din granne förvnar mej inte. Att hon inte kastade vattnet medans dom slogs. Kramar

 3. Hebbe says:

  Mors,,men du va glad jag blev nu,välkommen tillbaka..Grannkärringen fortsätter på samma vis ser jag..Haé nu så bra du kan.Kramen.

 4. Ha ha ha du borde börja med en videodagbok =)

  Kram M

 5. Anette Englund says:

  Ja, du har det inte tråkigt på ” din gata ” iallafall, det händer en del till morgonkaffet ;0)
  Hoppas ni får/fått en dag bra på stranden.
  Kram !

  • Kina says:

   Nä minsann, här händer det grejor. Hade fullt upp att hålla koll till höger o vänster o upp o ner. Knappt jag hade tid att dricka kaffe 😉

 6. Abovo says:

  Om detta hänt i Sverige hur hade du agerat då jämfört med i Turkiet? Hade du ringt polisen i Sverige? Polisen i Turkiet anser väl detta inte som något de ska lägga sig i…

  • Kina says:

   @Abovo: Jag tror polisen här hade kommit om någon ringt. Däremot tror jag inte det är många som skulle ringa. Sambon t ex skakade bara på huvudet. Har hört om flera utlänningar här som sett män misshandla kvinnor och velat ringa polisen men turkarna i deras närhet sagt att man ska inte lägga sig i.
   Hade det varit ett lägenhetsbråk i Sverige och jag hört samma skrik som igår hade jag ringt. Hade det hänt på gatan så som det gjorde vet jag inte. Dom hade hunnit åka innan polisen hunnit komma fram.

 7. MariaD says:

  Hahaaa, tvättabilen från balkongen! Ja, det är Turkiet ;))

Kommentera