Måndag

Så va det måndag igen och jobb för många. För mig spelar det ingen roll vad det är för dag. Alla dagar ser likadana ut. Får va glad om jag vet vad det är för datum. Uppe med tuppen är jag iaf denna måndag morgon. Vaknade 5.45 av att jag frös (??). Ac´n används inte på natten, sätts bara på en stund på kvällen för att kyla ner sen öppnar vi balkongdörren och kör med vanlig fläkt. 3 lägen finns på fläkten och många gånger vaknar jag och får sänka till 2 eller 1 för att det blåser för mycket. När jag vaknade idag stod den redan på lägsta så jag stängde av och drog på mig påslakandet ända upp till näsan annars brukar det ligga i en skrynklig hög vid fotändan och man har det på sin höjd mellan benen för att inte klibba ihop. Sen kunde jag inte somna om utan gick upp och gjorde mig en kaffe. Som varje morgon kollar jag termometern och idag tänkte jag att nu kan den inte visa mycket eftersom jag frös. Nä, den visade ”bara” 27 grader!!  Snart dax att rota fram duntäckena 😉 Sitter just nu på balkongen och det är hyfsat tyst. Cikadorna har inte vaknat till riktigt än men jag hör lite småsurrande så snart är dom igång med full styrka. Även denna morgon är himlen blå så det blir nog en fin dag igen som vi kommer tillbringa på stranden.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

2 Responses to Måndag

  1. Sita says:

    God morgon. Bara 27, det har vi inte haft ngon morgon på hela sommaren, knappt p kvällen. 16.2 här. Kram

Kommentera