Kramp i magen & Utblåst i skallen

Vilka vågor det gick på stranden idag. Försökte mig på att bada men gav upp efter att ha blivit omkullslagen några gånger. Det räckte så bra att stå i vattenbrynet, man blev dränkt där oxå. Alex hade kul med en grannpojk. Inte han som han brukar leka med utan en annan som bor här i området och är äldre än Alex.  Dom flög i vågorna men ganska ofta höll sig Alex på bertyggande avstånd från monstervågorna. Folk flög som höstlöv i en storm och ibland så de ut som dominobrickor när en våg kom in snett och slog omkull den ena efter den andra. Jag skrattade så jag fick kramp i magen och utblåst i skallen är jag av vinden. Det blåste rejält vilket ändå va skönt då man inte kunde bada normalt.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kramp i magen & Utblåst i skallen

  1. Sita says:

    Blev omkull slagen när vi var i Turkiet oxå, dotter fick dra upp mej orkade inte själv. Kram

Kommentera