Känns härligt!!

Att vara tillbaka i bloggvärlden och jag verkar ha varit saknad vilket känns toppen 🙂 Ni har kommenterat här om att ni tycker det är kul att jag är tillbaka, ni har inboxat mig på fb och ni har skrivit i min profil på fb. Jag har även fått 2 vanliga mail. Ni är så gulliga och era ord värmer mer än Alanya solen!

Min statistik skjöt i höjden igår med en rasande fart. Va säker på att statistikstapeln skulle få svindel 😉

Varm morgon här i Alanya. Solen skiner och himlen är blå, Dryga 30 grader. Sitter på balkongen och dricker kaffe. Skulle inte säga i tystnad då cikadornas ljud är öronbedövande. Flera gånger när Alex varit inne och jag på balkongen och han säger något till mig ropar jag va?? va??? va?? vad säger du?? va?? Jag hör inte!! va??  Började fundera på om jag har problem med hörseln tills jag insåg att det är ju cikadornas surrande som överröstar allt. Man blir ju van vid ljudet och hör dom inte efter ett tag men ändå hör man dom.

Önskar er alla en fin dag! Go´morgon!

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

4 Responses to Känns härligt!!

 1. Sita says:

  God morgon här oxå. Här är det 16 grader i skrivande stund. Regnet har slutat men så blött nu ute. Ha en trevlig söndag. Kramar

 2. Monica Lindgren says:

  Hej där!

  I dag är det mulet å grått, sitter å längtar till den 1 september då jag får lite sol å bad i alanya.
  Jag älskar cikadornas ljud, att sitta på balkongen å blunda å höra dessa små djurs läten, då känner jag att jag njuter och att jag är på rätt plats på jorden.

  Ha de gött!

  Kram Monk@n i Umé

  • Kina says:

   Då har du snart sol och bad. Inte långt kvar till 1a sept och dagarna rusar förbi så snart sitter du på balkongen och lyssnar på cikadorna. Små förresten??. Har du sett dom? Dom är inte små, stora monster ju 😉

Kommentera