Stranden igår, Hemma idag

Igår va vi på stranden med Jessica U. Hon åker hem idag efter 10 veckor här. Både jag och Alex kommer sakna henne. Alex gillar henne starkt. Det va lite molnigt när vi kom ner på stranden men varmt. Dock kändes vattnet kyligt så vi småhuttrade en stund. En ovan känsla men det klarnade upp ganska fort och man blev varm som en kamin igen. Vi va nere 3 timmar och låg väl i vattnet 2,59 av dom.

När vi kom hem ville Alex att Umut (grannpojken) skulle få komma in direkt. Jag har lovat att dom får vara här men sa att vi måste få duscha först och att Alex kan ropa när vi är klara. Precis som alla andra gånger hinner jag knappt få på mig kläder efter duschen förrän Alex står på balkongen och ropar att Umut kan komma in. Får liksom försöka krångla på mig lite kläder i farten fortfarande halvblöt 😉 Semi, kusinbarnet kom även upp och dom spelade sen wii flera timmar sen gick dom faktiskt ut en sväng vid 19 tiden. 30 min fick Alex va ute sen tyckte jag han skulle komma upp. Det tyckte inte han för han va inte alls trött sa han men upp kom han. Fick duscha av honom igen sen tog det inte många minuter förrän han somnade på soffan. Värmen och allt bus från morgon till kväll tar på krafterna.

Idag tar vi en hemmadag. Behöver motionera snabeldraken och idag kommer den få motionera. Känns som vi går på stranden. Sand i hela lägenheten. Imorse kommer Alex ut till mig på balkongen och säger att det låter ”mjauuu mjauuu mjauuu utanför dörren. Jag öppnat och in kommer Ceki . Första gången sen vi kom hem som hon förärar oss med ett besök. Har bara sett henne utanför en gång för 2 dar sen och då ropade jag på henne från balkongen men hon tittade inte ens på mig. Undrar var hon håller till och var hon får mat? Hon kanske har en familj till?! Hon kom iaf in, åt och pep ut igen.

Dax för en kaffe till…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera