Lusten är tillbaka

Blogglusten är tillbaka!! Det känns så…Kanske inte fullt ut som när jag började blogga för snart 2 år sedan men ganska så mycket. Jag var inte nådigt bloggtrött i våras och ”stängde” därmed ner bloggen eller jag satte anv.namn o lösen på den men det fanns inget anv.namn och lösen.  Jag har fått många många mail från goa läsare som saknat bloggen. Det gör mig såklart jätte glad och jag hoppas jag får ”se” er här. När jag stängde ner bloggen slutade jag inte blogga helt även om jag hade velat men då hade väl mamma bannat mig 😉 utan startade denna blogg och lösenordsskyddade den. Detta för att mina nära och kära fortfarande skulle kunna hålla koll på oss och se till så att vi sköter oss. Jag kommer låsa upp inlägg så ni som vill kan läsa vad som hänt sen sist jag va synlig i bloggvärlden. Kan hända att jag lösenordsskyddar en del inlägg även i framtiden, inlägg ämmade enbart för nära o kära men det är smällar ni får ta 😉

Livet är sig ganska likt. Vi har varit i Sverige i 5,5 veckor. Kom tillbaka den 28e juli. Hände stora grejor i Alex liv under Sverigevistelsen. Han gick på simskola och är nu superduktig på att simma och därmed lovad en ny cykel. Han kan cykla riktigt bra utan stödhjul och han har tappat sin första mjölktand 😀 Är ni mer nyfikna på vår tid i Sverige  så scrolla neråt så finns där både bilder och filmklipp.

Varmt har vi det här så det finns 3 saker vi gör och som man orkar med…

1. Går till stranden

2. Går till poolen

3. Stannar hemma med ac´n på

Så…Välkomna alla gamla som nya läsare till ett liv med ”Sand mellan tårna”!

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

14 Responses to Lusten är tillbaka

 1. Anette Englund says:

  Härligt, du har börjat blogga igen, men har ju följt dig & Alex framfart på FB. Kul att Alex lärt sig simma, tveka inte en sekund på det, en fisk i vattnet som han är =). Hoppas ni har det bra i Alanya & värmen !
  Kram Nettan

 2. Anna B Lundkvist says:

  Åh va kul! Har saknat din blogg!!

 3. Kul att blogg lusten är tillbaka =)
  Saknat din blogg, alltid lika kul att läsa.
  Ha det underbart.
  Kram M

 4. Carola says:

  Gud så kul att se dig igen gumsan!!!!..Du har varit saknad!..Alex åxå!…Jag ska genast sätta mig o läsa in mig hos dig..*L*..själv har jag legat av mig på min blogg ett tag..pga tragiskt dödsfall o trista saker i mitt liv…men snart är jag där igen jag med!..Har hållit mig till FB hela tiden istället..*L*…kram ”skrotis”

  • Kina says:

   Åh vad glad jag blir av att höra att jag varit saknad. Värmer mer än Alanya solen 🙂
   Va trist med dödsfall och annat jobbigt. Beklagar vännen!
   Ja fb ja…det webfönstret är alltid öppet så fort datorn är på 😉
   Stor kram!

 5. Abovo says:

  Jag har verkligen saknat din levnadsglada blogg med alla fina bilder och den värmen ni har i er familj!

 6. Laura says:

  Vad roligt att få komma in till din nya blogg! 🙂

  Ibland har man ingen blogglust helt enkelt, och så är det.. Vissa dagar skriver man mer och vissa inget alls! 🙂 Men jag hoppas du inte stänger ner din blogg mera! 😛 Jag lade märke till att din blogg var nedstängd (eller lösenordsskyddad) då jag kom tillbaks från Turkiet i juni, efter det har det varit flera som har frågat mig också om ditt lösenord och jag efterlyste dig på min blogg för någon vecka sedan! Så du HAR varit saknad! Välkommen tillbaks!

  Jag vet fortfarande inte när jag kommer att åka tillbaks till Turkiet! :S Snabb uppdate på vad som har hänt mig sedan sist. Jag åkte till Turkiet i slutet av maj då Ahmet kom ut ur armén. Vi åkte på en veckas semester till Didim och Kusadasi och var sedan en vecka hos hans föräldrar. Sedan åkte jag tillbaks till Finland eftersom min farfar dog och jag ville närvara vid hans begravning. Ahmet letar jobb och bor hemma hos sina föräldrar nu, och jag kommer väl att vara kvar här i Finland tills han hittar ett jobb så vi kan skaffa en lägenhet och så… Jag hoppas att det blir snart!! 🙂

  Ska bli roligt att följa din blogg igen!

  Kram!

  • Kina says:

   Tack! Så roligt att veta att man varit saknad 🙂 Nä ibland försvinner lusten och när jag va som mest bloggtrött ville jag bara försvinna under jorden vilket jag ju gjorde både när det gällde att skriva och läsa bloggar 😉
   Va tråkigt med din farfar, beklagar vännen!
   Håller tummarna att det löser sig med jobb, bostad mm snarast så du kan flytta ner igen.

   Kram Kram!

 7. Så roligt att få läsa din blogg igen! Vi har ju även kontakt via fb och det är ju perfekt! Inlägget som är löseordsskyddat om ”att ni fick den”, där vill jag gratulera till ”vad det nu var ni fick”! kram kram kära du och jag är så glad att ha kontakt med dig igen!

Kommentera