Hemmadag & poolen

Igår tog vi en hemmdag! Alex följde med Hasan till kontoret en sväng på fm sen lekte han här hemma med grannpojken och yngsta kusinbarnet som är här med sin mamma och storebror. Dom har lekt här inne varje dag och har så roligt.

Själv bakade jag kanelbullar *pust*. Det va varmt trots att ac´n gick på max. Kan inte baka om man inte har den på. Dels svettas man ju ihjäl sen jäser ju degen till monsterstorlek. Nu är iaf frysen full av bullar och goda blev dom.

Varmt har vi det som sagt men igår em kom det sköna vindar. Va så skönt att faktiskt kunna sitta på balkongen utan att svetten rann och när jag reste mig satt faktiskt stolsdynan kvar på stolen istället för i rumpan på mig 😉

Idag ska vi till poolen med Joanne och Senay!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hemmadag & poolen

 1. Lotta J says:

  Hej Hej!!
  Har följt din blogg från sverige lite då och då men varit dålig eller snarare uuuuusel på att lämna kommentarer,,,
  Hoppas allt är väl med er!? Vi har det bra och är fortfarande sommarlediga 🙂 Molly väntar med spänning på att 6års ska börja!! (mamma tycker det känns lite jobbigt att minstingen blir stooor..)

  • Kina says:

   Hej!!
   Man måste inte lämna kommentarer men det är alltid trevligt att få. Förstår att hon ser fram emot 6 års, spännande till max. Alex verkar inte så spänd inför att börja första klass utan konstaterar bara…Jaha, 1 klass kommer nu 😉 Kommer kanske ju närmre skolstarten det börjar.
   Hoppas ni oxå har en skön sommar med mycket sol o bad. Vi hade ju kanonväder när vi va i sverige och åkte i rätt tid.

   Ha det bra, Kram!

Kommentera