Sommarbilder

Här kommer oxå lite bilder från vår härliga sommar…

Vi plockade både smultron och blåbär

Alex och Marie badade nästan varje dag

Gluggen!! Som inte är så stor med tanke på hur mycket den nya tanden kommit upp.

Tanden

På väg ut till Härön

Grillade nere vid sjöbon gjorde vi

Inne i sjöbon

På den här båten fanns det mumma tyckte fiskmåsarna

På väg till Skärhamn

Glass är gott i värmen

Promenad på Härön

Här va det blött!! Igår va vi på Liseberg och det regnade mer eller mindre hela tiden. Köpte fina (??) regnponchos gjorde vi så vi höll oss någolunda torra. Positiva med detta vädret va att det inte va några köer till attrationerna.

Rabalder gillar Alex

Å Flumeride

Nästa år får det nog bli en paus från Liseberg. Alex börjar bli för stor för många av barnkarusellerna. Han tycker dom går för sakta. Han är som mig när jag va liten, ju fortare desto bättre men han måste växa till sig lite. 120 cm behöver man va på många attraktioner och han är 116 så nästa år har han nog längden inne men det finns ju annat skoj att göra. Alex och hans mormor har redan börjat prata om Legoland.

 

 

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sommarbilder

 1. Bettan/Caligo says:

  Hej !
  Äntligen har jag fått ordning på min data. Ser att ni haft det underbart på er semester. Alex måste vara stolt som tappat tanden,lärt sig cykla,gått simskola och tagit märken, ja tiden går fort när man har roligt.
  Vi hade det jättebra på klipporna i kungshamn, läget där vi bodde var toppen 7 min till klipporna och 10 min till city. Sverrre är nu jättedålig väntar nu på operation,så det blir inte någon resa för oss i oktober,vilket är jättetråkigt. Längtar ni hem till Hasan nu? När börjar Alex skolan?
  Kram på er

  • Kina says:

   Låter som ni oxå haft det toppen förutom att Sverre är så dålig då. Håller tummar och tår att han får tid för operation snarast. Trist att ni inte kan komma i oktober men vi håller tummarna att ni kan komma nästa år.
   Ja nu ska det bli skönt att åka hem även om vi har det toppen här. Tiden går så fort. Alex börkar inte skolan förrän 30e september så han har sommarlov ett bra tag till. Då ska det övas på att simma 🙂
   Ha det gott, Kramar!

Kommentera