Nu är det nära

Snart snart börjar Alex första sommarlov 😀 Tror jag längtar mer än honom. Vet inte vad dom ska göra idag dom två timmar dom är där men jag misstänker att det först blir frukost som vanligt, säkert nån samling på gården, kramkalas sen får dom sina rapporter och därefter hem.

Igår fick han med dom sista böckerna mm hem. Ingen dålig hög och då är inte alla konstverk med…

Bara engelskaböckerna (inslagna i Ben 10 papper) har dom 6 st av och dom har använt alla. Jag har gått igenom dom nu och han är så duktig. Gick ju igenom dom vid skolstarten oxå.  Riktigt bra böcker är det från Oxford University. Sen är det turkiska böckerna, mappar och pärmar…Undrar om jag hade lika mycket med mig hem efter jag slutade förskolan?

Nu när det är sådär lagom varmt och svettigt brukar Alex bli röd under armarna så då pudrar vi. Pudrade igår kväll och han gillar det. Tycker det känns skönt med pudret mot kroppen så han pudrade lite mer eller ganska mycket…

Hela kroppen och även golvet blev pudrat. Han såg ut som en snögubbe.

Så fort Alex kommer hem ska vi gå till poolen och bada sen ikväll ska jag ut och käka med några av tjejerna. Då får Alex va med pappa eller med dede misstänker jag att han vill va. Han blev hämtad och åkte ner på kontoret så fort han kom hem igår och där hade han spelat kort med dede tills han blev hemkörd strax efter halv 7.

Nu ska jag passa på att städa dom timmar Alex är borta så vi bara kan njuta sen av sol och bad dom dagar vi är kvar tills vi åker på söndag kväll.

This entry was posted in Alex, Alex skola. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu är det nära

 1. Gomo says:

  Det var många böcker de har haft under läsåret . Jag blev verkligen förvånad. Vad skönt det ska bli för er med semester nu . Jag förstår det är jobbigt med den värme ni har,jag önskar jag hade några grader av den. Alex svalkar sig lite med talk och det är nog skönt. Ha det så bra ! Puss o Kram !!! Trevlig resa !!!

  • Kina says:

   Ja det va en bunt. Undrar hur det blir sen. Får fraktas hem med långtradare 😉
   Ja nu är det varmt men vi börjar ju bli ganska vana. Jobbigt bara direkt när det smäller till men man vänjer sig så smått. Kommer väl ha vinterjackor i Sverige 😉 Snart ses vi *längtar*.
   Puss o Kram!

Kommentera