Sportuppvisningen

Igår hade dom (5 & 6 års grupperna) sista uppvisningen för detta läsåret och det va sport. Så duktiga där dom skuttade runt och gjorde lite allt möjligt. Med 2gb minneskortet jag fick av Hasan som han hade liggandes på kontoret kunde jag filma mycket.

Svårt att se vem som är Alex när dom springer runt men om ni spanar efter någon som skuttar och hoppar lite extra emellanåt så är det han 😉 Bl a när dom ska stå i ringarna.

Helt färdig men det va ju så varmt. 35 grader…

Här sitter han med diplomet/intyget dom fick. När namnet på barnet ropades upp fick en förälder gå fram och hämta diplomet och ge till sitt barn som redan stod där framme. Vet inte varför vi föräldrar skulle ge det istf den som ropade upp namnen. Jag gick fram och hämtade Alex och gjorde som alla andra…gav honom det och pussade honom.

Här står det lite om hur det gått för dom. Det till höger är…

– När jag översätter detta första blir det ”flexibilitet” sen sa Alberto som hjälpte mig att översätta att det betyder ”reaktion” men när det står 6 cm / 8 cm efter så fattar jag inte riktigt. Antar att dom två olika siffrorna som står har nåt att göra med höstterminen och vårterminen.

– Hastighet (snabbhet) 10 meter 2,88 sek / 2,56 sek

– Balans 1,45 sek / 4,56 sek (är väl hur länge dom kan hålla balansen. En klar förbättring här.

– Kasta en boll 130 cm / 150 cm

– Hopp (längdhopp) 100 cm / 110 cm

Sen på notisen under står det att han är…

Mycket aktiv, alert och noggrann. Tar kommandon mycket bra. Snabb och flexibel. Kan passa bra i lagsporter.

Här står dom alla barnen och lärarna samt en del föräldrar. Jag kunde inte hoppa in där och bli fotad då jag fick åka själv med Alex. Hasan hade 7 jeepar till nightsafari och hann inte följa med.

När det va slut runt 20.30 åkte jag och Alex till Maren Hill. Restaurangen som ligger en bit från oss och där nightsafari gästerna åt middag. Skulle bara hämta Hasan så han kunde köra oss hem och ta bilen men vi blev fast och stannade och käkade med dom. Va väl hemma ca 22. Va så varmt hela kvällen, fläktade men det va varma vindar, ökenvindar så när vi kom hem tittade jag direkt på termometern som visade på 33 (!!) grader kl 22. Körde direkt igång ac´n för att kyla ner. När jag kom upp imorse 6.30 va det 30,8 så det har inte sjunkt mycket under natten. Blir väl en lika varm dag idag som igår så det kommer bli mycket bad i poolen för min del och imorn…Äntligen är det sommarlov för Alex. Bara ett par timmar i skolan. Kl 11 slutar dom och så fort han kommer hem ska vi till poolen och bada. Ser fram emot att få rå om honom på heltid nu flera månader.

 

This entry was posted in Alex skola, Filmklipp. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sportuppvisningen

 1. Mamma says:

  Stackarn, så trött, så trött! Men dom aktiviteterna i den värmen kan ju ta kål på en elefant!
  Duktiga var dom i alla fall och vilket fint diplom!
  Ha en bra dag i värmen , lite skillnad mot våra 17-18 gr.
  Puss o Kram!

  • Kina says:

   Ja dom blev lite småsvettiga men hanterar det ändå bra till skillnad från vad en annan skulle gjort. Ja diplomet va så fint så fint och man blir ju mäkta stolt som mamma till detta A barn 😉 Gott att ha en lösenordsskyddad blogg så jag kan skriva sånt som A barn utan att folk stör sig *hehe*
   Puss!

 2. Lotta J says:

  Halloj!
  Vilken ljuuuvlig..(..eller inte…) värme ni har!! Här är det åxå varm och soligt , härligt,härligt 🙂
  Är hemma med stor-tjejen nu, hon har haft runt 40gr feber sedan i söndags,,men äntligen börjar det vända iaf.
  Ha en härlig dag i poolen eller havet, hörs/ses!//L

  • Kina says:

   Nä men stackarn att ligga med så hög feber. Hoppas det ger med sig snart så hon får njuta av sitt sommarlov.
   Ha det gott och hälsa hela familjen!

Kommentera