29,4 grader och klockan är 07.13

Idag blir det nog riktigt hett med tanke på vilken värme det är redan nu. Vaknade 6.30 och tyckte det va varmt i sovrummet. Vi har ännu inte använt ac då jag inte tyckt det behövts utan bara haft balkongdörren öppen men nu känns det som läge för det.

Igår när Alex kom hem frågade jag om pyjamaspartyt varit kul men jag fick inget riktigt svar mer än att dom dansat och dansat. Idag eller ikväll ska dom ha sbk uppvisning (sport uppvisning). Frågade om han visste vad dom ska göra men det sa han att det visste han inte så det får bli en överraskning. Kl 19 ska vi va på skolan.

Själv har jag tänkt ta mig ner på stranden idag. Har ju varit mycket poolen nu senaste veckorna så vi får väl se om jag hittar till stranden 😉 Tjejerna jag brukar gå till poolen med ska på båttur idag och jag känner inte för att följa med så därför tar jag stranden. Inte kul att va vid poolen själv då det knappt är nåt folk där förutom vi. På stranden finns alltid folk att kolla på eller nån att prata med. Kommer iaf bli mycket bad känner jag.

This entry was posted in Allt & Inget, Väder. Bookmark the permalink.

Kommentera