Pyjamasparty

Då va Alex ivägskickad till skolan i pyjamas. Han tyckte det va ganska kul ändå och inte alls så skämmigt och jobbigt som han först tyckte när han hörde om det. Bilden blev lite dålig då det blev bråttom. Vi gick ner tidigare då jag skulle slänga sopor men när vi kommer ut hör jag bussen. Ska snabbt ta en bild och klickar. Visar sig vara inställt på filmning och jag hade inte tid att ändra. När man filmar blir det alltid en bild oxå men dom blir alltid lite gryniga. Så ni får nöja er med denna. Då Alex alltid sover antingen helt näck eller i bara kalsongerna på sommaren äger han ingen typ sommarpyjamas med shorts och t-shirt. Han har 3 vinterpyjamasar men jag kände att det kommer bli så varmt så jag klippte av byxorna på 2 av paren (dom ska ha en extra med sig för ombyte) sen sprätte jag bort ärmarna så det blev som linne och han va nöjd.

Önskar bara han kunde sluta envisas med att ha strumpor. Idag fick jag iaf på honom sandaler vilket jag inte brukar få när han ska till skolan. Då ska han ha gympaskor. Han har ju ett par superbra och tunna och lätta addidas sandaler som han kan ha inne på skolan. Dom använde han en dag sen kom dom hem igen och han ska ha sina gympaskor, iofs nätta och ganska tunna dom med men svettigt blir det ju ändå. Alla andra barn har det nämligen och vem vill vara annorlunda?

Sjävl ska jag till poolen med några av tjejerna…

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

6 Responses to Pyjamasparty

 1. Bettan/Caligo says:

  Vilken händig mamma, det blev en fin pyjamas. Alex kommer att få en trevlig pyjamasdag. Härligt att ligga vid poolen med tjejerna och tjattra, ni får ha en bra dag. Här är det 16 grader men det ska visst bli varmare till helgen det hoppas jag på för jag är ledig. Hälsa Jessica.
  HA DET GOTT

  • Kina says:

   Tro oxå dom haft en toppen dag.
   Jessica träffar jag i stort sett varje dag så jag ska hälsa när jag träffar henne nästa gång.
   Håler tummarna för sol och värme till helgen när du är ledig. Ja framöver oxå för då kommer ju vi 😀
   Kram!

 2. Gomo says:

  Ser kul ut att komma till skolan i pyjamas. Du fixade snabbt en sommarpyjamas,klart det blivit varmt med långa ben och ärmar. Skönt för dej att ligga vid polen,passa på att bada nu för i Sverige vet man inte hur vädret blir. Puss o Kram !!!!!!!!!!!!

  • Kina says:

   Ja det fick bli ett snabbt klipp med saxen 🙂
   Jag brukar ju inte bada i sverige ändå, inte ens om det är 30 grader. Förra året doppade jag mig väl ett par gånger när det va närmre 35 😉
   Kram!

 3. Mamma says:

  Den pyjamasen blev ju jättetuff! Blir nog ett livat party – ska bli kul att höra vad dom gjort. Om du får veta något förstås……….
  Puss o Kram

  • Kina says:

   Ja den blev helt ok och framför allt svalare. Sa att jag väntade med spänning på att få höra vad dom gjort. Han sa att han kanske berättar om han inte glömmer vad dom gjort 😉

Kommentera