Lego

Idag har jag varit på skolan och byggt med lego tillsammans med några mammor till, kanske 6st och barnen. Vi satt ute i trädgården/parken som tillhör 4,5,6 års grupperna. Det va molnigt idag men pust så varm. 31-33 grader mitt på dan. Dom hade satt upp ett ”partytält” och lagt ut en matta vi satt på. Vi satt i lite olika grupper då inte alla mammor/pappor kom fick dom föräldrarlösa 😉 barn va med oss som kommit. I min grupp va det dom 4 bästisarna (eller 5 är dom men Hasan va med sin mamma)…Alex, Senay, Mohammed Emir och Seyrah (en flicka vars namn jag inte har en aning om hur man stavar. Vi byggde först en farm sen rev dom den och vi byggde ett hotel. Dom andra gjorde ett slott, en robot, en bil…Allt ställdes sen upp på rad och vi ställde upp bakom och kort togs. Tog själv bara ett kort innan vi började leka…

Alex, Senay, Seyrah och han som står bakom Senay är Mohammed Emir

Efter legobygget fick barnen leka ute i parken innan det va dax för lunch. Vi mammor åkte hem.

För ganska länge sen skulle barnen ha med sig 2 tomma cd skivor var och denna roboten va det dom gjorde med dom.

Måste sluta och underhålla min son som håller på att somna i soffan. Lite tidigt att somna 17.30…

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

Kommentera