Festival

Det va inte på ett hotell dom skulle uppträda på igår utan vi möttes bara utanför ett hotell sen sjöng dom på en festival som va i Oba (Alex skola ligger ju i Oba). Jätte mycket folk och det va fler skolor som uppträdde eller en vet jag iaf som va före Alex. När dom va klara gick vi direkt. Körde sen in till Alanya och käkade pizza innan vi åkte hem. 3 sånger sjöng dom och jag kunde filma alla tre med nya inställningen på kameran 🙂 Va ju så mycket folk så det va inte lätt att komma fram så man såg bra men jag armbågade mig fram och fick hyfsat bra plats. Kom en kvinna och knödde sig in bredvid mig (trampade mig t om på tårna) och sa att hon vill  filma för hennes barn är med och ska sjunga och så pekade hon på Alex och dom som precis kommit upp på scen. Jag fräste till henne att jag har oxå ett barn där som jag ska filma. Då tittade hon snopet på mig och backade lite 😉 Då jag stod ganska långt ifrån och fick zooma är det lite svårt att höra vad dom sjunger. Alex ser ni som nr 3 från höger bland pojkarna. Jätte duktiga va dom iaf.

 

Idag blir det poolen igen. Får väl se hur länge Alex orkar med. Somnade runt 23 igår men vaknade lite innan halv 7. Han kan säkert hålla ut hela dan och gå på ren vilja men trötta barn händer det olyckor med samt att det blir kiv och bråk men några timmar ska vi väl kunna va där. Idag blir det varmt här. Kl är inte ens 8 och det är redan 27 grader och inte en vindpust kommer.

This entry was posted in Alex skola, Filmklipp. Bookmark the permalink.

2 Responses to Festival

  1. Bettan/Caligo says:

    Alex var bäst,sång och gester, han är så cool.
    Kram

Kommentera