Klipp, sol & pool, sång

Det sammanfattar väl vår lördag ganska bra. Alex ska först klippa sig om frisören har tid vill säga sen blir det poolbad och ikväll den där sånguppvisningen.

Igår när han kom hem med schemat för nästa vecka kunde jag inte låta bli att skratta när jag läste det. Hela veckan har dom bara roliga saker för sig tillsammans med paralellklassen och på tisdagen står det såhär.

”We come to school in our pyjamas and celebrate alla day” Dom ska ha pyjamasparty.

*fniss fniss* Alex, ni ska komma i pyjamas till skolan på tisdag

– Va?? Ska jag åka bussen i pyjamas????

– *fniss fniss* Ja det står ju att ni ska komma i pyjamas så det får du väl göra då *fniss fniss*

– *hmpf hmpf* Nä äää  äää, jag vill inte åka i pyjamas till skolan *grymt*

– *fniss* Nä du behöver inte. Jag skickar med så byter du om direkt när du kommer dit.

Kan riktigt se mig honom framför mig hoppandes på bussen i pyjamas. Blir ju bara han då det inte är någon i hans klass eller paralellklassen som åker med hans buss och jag kan förstå om han inte vill åka i pyjamas.

Sen på måndag ska ju jag komma till skolan kl 10 och ha med lego. Står att det är ”lego-activity with parents” sen på onsdag efter skolan har dom SBK (Sport) Uppvisning.

På fredag slutar dom klockan 11 och blir hemkörda med bussen så det är inte nån avslutning så som det är i Sverige. Å andra sidan hade dom ju en hejdundrande avslutning i onsdags.

Dax för kaffepåfyllning. Soligt och 25 grader här just nu kl 7.37 😀 Go´morgon och ha en fin dag!

This entry was posted in Alex skola, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

2 Responses to Klipp, sol & pool, sång

 1. Bettan/Caligo says:

  Vilken härlig vecka Alex har haft, här firar dom bara en dag men hos er händer det jättemycket. Pyjamasparty är ju toppenkul. läser att ni har bra väder, här regnar det och blåser, det gör inte så mycket för jag ska jobba och är det dåligt väder bir det bra med kunder. Nu är det inte långt kvar tills ni får se hur vackert det är i Sverige det är ju som vackrast nu. ha en bra lördag.
  Kram

  • Kina says:

   Ja dom har mycket kul nu eller alltid tycker jag men extra mycket nu sista veckorna. Ja här har vi det hett nu. Blir långa och många bad.
   Ja vi längar till vackra sommarsverige, mygg och ljusa sommarkvällar. Ska bli så härligt. Hoppas på lite sol iaf men det behöver ju inte bli så himla varmt. Max 25 🙂
   Kram och trevlig helg!

Kommentera