Fredag

Då va det fredag igen…

Igår när Alex kom av bussen rullade ögonen i skallen på honom. Han va så trött så trött. La sig på soffan direkt vi kom upp sen låg han där nån timme och kollade tv. Började sen måla lite grann. Jag gjorde i ordning ett bad åt honom och där satt han och lekte en stund. Va tvungen att tvätta hans hår då han innan uppvisningen på onsdagen skulle fixa det så det stod upp. Då det börjar bli så långt krävdes en rejäl insats så han hade väl 1 kg vax, 1 kg mousse och 1 kg spray i håret. Kunde bryta av hårstråna så stelt va det och det va så kletigt och äckligt så jag va tvungen att tvätta ur det. På lördag, ja det är imorn det har han bestämt att vi ska gå och klippa honom. Då ska han ha det så allt kan stå upp säger han. Så det får bli på morgonen/fm sen blir det poolbad tror jag. Efter badet kollade vi på roliga djurklipp på datorn sen va det Bolibompa och nattning. Han slocknade snabbt efter sagan.

Skolan ringde till Hasan igår och meddelade att på lördag, ja det är imorgon det ska vi va på ett hotel 19.55 för då ska barnen ha lite show. Sjunga engelska sånger som jag fattade det. Sen ska jag va på skolan kl 10 på måndag och jag sa ha lego med mig. Ingen aning vad vi ska göra.

Gick igenom inställningarna på min kamera igår för att se om det fanns nån inställning man kan göra så man kan filma längre än dom 2,5 min jag kunde filma. På min gamla kunde jag iaf filma 15 min. Hittade en inställning där jag kan filma 8 minuter. Kunde göra så att man ser tiden (nedräkningen) på skärmen så man vet hur mycket man har kvar. Valde den inställningen så kan jag filma lite mer imorn. 8 min är inte mycket men lite mer än 2,5 iaf. Fattar inte att jag inte ska kunna filma längre med denna nyare kameran med massa mer finesser än den gamla. Funderar om det går att filma längre om man har större minnsekort. Borde ju rimligen ha med minneskortet att göra och inte kameran. Kan va om min kamera använder mer minne än den gamla. Bilderna tar mer minne men jag har ändrat storlek så jag har minsta och kan ta fler.  Har på 250 mb nu. Vet inte hur stora det finns. Eller om man har två så man snabbt kan byta. Mamma, din kamera samlar ju mest damm så jag kanske kan ta ditt minneskort. Du klarar dig väl på det minnet som finns i kameran, ca 5 bilder 😉

Nä, nu ska jag göra mig klar sen Alex och få iväg honom till skolan.

This entry was posted in Alex skola, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

5 Responses to Fredag

 1. Mamma says:

  Ja du, min kamera används inte speciellt flitigt så visst kan du ta mitt kort om det funkar bättre. Det är kanske så att din kamera tar mer av minnet pga alla finesser? Fast du kan ju sticka ner till Expert när du kommer hem. Dom har kanske nåt tips.
  Hoppas ni får en mysig helg! Själv ska jag upp till Härön – Carina, Håkan och Billman skrev på huset igår så nu blir det en ”förberedande” inflyttningsfest!
  Sköt om er!
  Kramar!

 2. Mamma says:

  Glömde en sak – dina svar på kommentarer hamnar alla längst ner. Inte under respektive kommentar. Så har det ju inte varit innan……….
  Kram igen!

  • Kina says:

   Va konstigt! Jag svarar till varje kommentar precis som jag alltid gjort sen godkänner jag alla samtidigt. Ska prova godkänna en och en så kanske det blir rätt.

  • Kina says:

   Nähä, det funkade inte. Vet inte alls varför det blivit så nu. Skumt!

Kommentera