Vilodag

Idag är Alex ledig från skolan som jag skrev igår. Han är nyss uppstigen. Får se vad vi hittar på. Att va hemma hela dan är nog inget alternativ även om han igår och i förrgår sa att han vill va hemma. När jag skulle tala om detta för honom att dom va lediga och skulle vila trodde jag det skulle bli protester att vaddå vila?! Men han sa bara ”jag vet”. Fröknarna har redan sagt det. Rastlösheten sätter nog dock  in om ett par timmar men vi får se. Blir ju inga vilda aktiviteter men jag känner ju ändå mitt barn bäst så vill han bada ett par timmar är det inga problem. Heldag däremot hade däckat honom.

Igår va jag vid hotelpoolen med några av tjejerna. Riktigt trevligt och det blev mycket studsande upp och ner i poolen då det va riktigt varmt.

När Alex kom hem från skolan kom Umut in hit direkt och lekte. Dom leker här inne nästan varenda dag nu men sköter sig så bra så det är inga problem.

Tja, inget mer spännande att skriva…återkommer!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera