Tv och mat

Alex är rolig…ganska länge har han velat ha ost när Tom & Jerry är på tv sen när det är Bugs Bunny vill han ha morot. Igår ville han ha morot men dom va slut så jag frågade om han inte kan ta ost ist.

– Nä det gårrr inte det ä ju Buggs Bunny och inte Tom & Jerrry

– Nähä, ok men Tom & Jerry kommer kanske snart.

– Ja då väntarrr jag

Nu sitter han och äter ost till Tom & Jerry. Vet inte vad vi ska göra när Buggs Bynnu kommer då morötterna är slut. Föreslog gurka för det tycker ju kaniner om men det sa han att det äter dom inte på tv´n. Aja…inga större problem just nu med tv och mat. Värre blir det kanske om han börjar kolla Flintstone och ska ha t-bone steak tillagad över öppen eld 😉

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

6 Responses to Tv och mat

 1. Mamma says:

  Haha han är för rolig. Vilka ideer…….
  Det är kanske lika bra du övar på t-benstek i sommar? På grillen hos mormor?
  Puss o Kram!

 2. Bettan/Caligo says:

  Härliga ALex, jag bara njuter när du skriver om honom, vad får dom allt ifrån. Imorgon är min lediga dag, hade tur för det är skolavslutning
  Willemo vårt första barnbarn har sin första skolavslutning så vi ska till kyrkan och lyssna till sångerna det lär väl bli några tårar när dom sjunger Idas sommarvisa. Efteråt ska vi på resturang och äta något gott
  och då får hon en slant, för bra skolarbete. Det får bli våran tradition med barn barnen. Hoppas ni får det lika underbart med härliga Alex.
  Kramis

  • Kina says:

   Va mysigt med skolavslutning. Här blev det oxå simmiga ögon under showen igår. Hoppas ni får en härlig dag!
   Kram!

 3. Gomo says:

  Flintstone,ja det var ett tag sedan,den gamla serien alltså. Undrar om jag skulle tycka den är lika rolig nu. T-bone steak,blir lite sugen på det, men inget jag kan göra själv, så det får nog bli krogen. Ska ut och äta på tisdag,kanske då.
  Kramar !!

Kommentera