Inte mycket

Det har inte hänt så mycket här sen jag skrev igår kväll. Ingen spännande natt alls. Vi har sovit gott och Alex har inte hostat någonting. Kom in till vår säng kl 6 imorse. Va övertygad om att han inte skulle somna om så jag beredde mig på att gå upp men han somnade om. Det gjorde inte jag men låg kvar till lite innan alarmet satte igårn kl 7. Alex fick jag väcka kvart i 8. Idag är sista dan dom har showrehearsal och uppvisning imorgon. Tur det då Alex tycker det börjar bli tjatigt nu och inte alls roligt. Dom har ju övat hela denna terminen, först inför barnens dag och avslutningen (byebye partyt) imorgon. Det sista nu har dom övat på varje dag i två veckor. Dom ska ha nåt både i engelskan och turkiskan. Vi får bjuda med folk om vi vill. Jag frågade Anki om hon och barnen vill komma med och det vill dom så jag fick fylla i på lappen hur många vuxna och hur många barn det blir. Detta vill dom veta så dom vet hur mycket mat som behövs då det bjuds på det oxå. Blir nog en helkväll. Blir nog en tröttis torsdag i skolan men ser på schemat att dom ska ha ”fun activity day” där dom ska få se på film, leka i parken och spela spel så dom har tänkt på detta att barnen nog kommer va trötta.

Hoppas Hasan kan komma med och även nån av grabbarna som kan filma. Min kamera kan ju inte filma så mycket, bara korta snuttar och detta vill jag verkligen ha på film.

Va lite molnigt här på morgonen när jag steg upp men nu skiner solen så då blir det poolen 🙂 Ska förbi kontoret och skriva ut våra biljetter så jag inte glömmer det. Dagarna rusar förbi och vips så är det söndagen den 20e.

Go´morgon!

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inte mycket

 1. Gomo says:

  Så skönt att Alex är frisk nu. Det ska bli roligt att få se lite film från hans framträdande,för man får nog inte vänta sig att man får se honom uppträda här hemma,då han är ganska less på det efter vad jag förstår.Hoppas ni får en trevlig festkväll. Puss o Kram!!

  • Kina says:

   Nä uppträda för att man ber om det gör han inte. Knappt han visat mig vad dom ska göra. Hoppas nån av grabbarna kan följa med och filma annars blir det bara småsnuttar med min kamera.
   Puss & Kram!

Kommentera