Lik mamma

Igår när vi va på stranden satt där två norska kvinnor Hasan känner och jag har träffat en av dom förr. Vi sitter och småpratar när den ena säger…”Va Alex är lik dig” Jag bara 😀 😀 😀 😀 ”säg det till hans pappa” Sen frågade jag på vilket sätt hon tycker det och då sa hon ”ja men allt, ögonformen, näsan, munnen, dragen i ansiktet” Är inte många som säger det då dom bara ser det bruna håret och dom bruna ögonen och då tycker han är så lik pappa. Jag har inte heller tyckt vi är särskilt lika men mamma har sagt det innan och nu när jag såg mamma/barn bilden vi tog i skolan så ser t om jag att vi är lika 😀

Här ser man att ögonformen faktiskt är lika och mammas näsa har han. Det sa jag redan på bb när jag såg honom 2 sekunder gammal. Munnen oxå men den lilla överläppen sen har han mina smilgropar som inte är smilgropar längre utan mer rynkor 😉 men det va smilgropar förr 🙂 och dragen vid munnen när vi skrattar. Så viss är vi lika även om det bara är ¨på detta kort jag själv kan se det. Va dock mycket roligt att höra någon annan säga det oxå. Är ju inte så ofta jag får höra det.

This entry was posted in Familjeliv. Bookmark the permalink.

4 Responses to Lik mamma

 1. Mamma says:

  Min vackra dotter och mitt vackra barnbarn – visst är ni lika!
  Skönt att Alex hosta börjat ge med sig, det är ju så himla jobbigt när man inte får sova ordentligt. Var rädd om honom och ge honom en bamsekram från mig!
  Kram Kram!

 2. Bettan/Caligo says:

  Visst är ni lika varandra,även om han är mörk i håret och du ljus.
  skönt att hostan börjar ge sig. Vilken fin inbjudan ni fick, hoppas du sparar allt han gör i en mapp. Min yngsta son skrev när han var 7år att han skulle brotta ner sin pappa när han blev 21år idag är han 38 och jag har sparat lappen, han ska få den inramad när han blir 40, men någon
  brottning blir det inte dom är för gamla båda två. ÅÅÅ vad åren går fort.
  Kramis

  • Kina says:

   Jadå, här sparas mycket som han kommer hem med. Dåligt med förvaring här så mamma fick ta med en rejäl bunt teckningar hem.
   Haha vilken kul grej, det kommer sonen säkert skratta gott åt.

   Ha en bra dag, Kram!

Kommentera