Finaste inbjudan

Idag blev det stranden med Elin. Så varmt men det fläktade skönt och tur va det för dom vågorna som va badar man inte i om man inte tycker om att bli blåslagen. Fy så stora. Började mulna på vid 15 tiden men fortfarande 30 grader sen kom det en regnskur men den varade inte länge. Varken gator eller tvätten som hängde ute blev blött. Mullrade lite i bergen men inget mer. Fortfarande molnigt nu men inga regnmoln. Va det iofs inte på stranden heller men än en gång kom det små regndroppar trots blå himmel och moln långt bort.

När Alex kom hem nu gav han mig den finaste inbjudan…

…till showen dom ska ha på onsdag. Dom är lediga hela dan på onsdag och vi har fått stränga order om att inte göra barnen trötta genom att gå till pool/strand/lekpark med dom utan dom ska vila och ta det lugnt för sen kl 18.30 börjar showen och det verkar va en hel del dom ska göra med både teater och dans så dom behöver väl va skärpta.

Nu ska jag byta kläder på honom så ska han iväg med pappa nånstans…

This entry was posted in Alex skola, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera