Bättre

Alex hosta är mycket bättre. Han somnade 18.30 igår på soffan och jag bar in honom i sängen. Kollade till honom innan jag la mig och han andades genom näsan med stängd mun så där va det tomt 🙂 Behövde inte pallra upp med massa kuddar heller. Kom in till vår säng vid 1-2 tiden, somnade direkt och vaknade inte förrän lite i 7. Sovit så gott hela natten och inte hostat nåt. Hostade lite nu på morgonen men det va inte mycket så jag hoppas det är på väg bort.

Jag däremot har fått örsprång i höger öra eller det sitter i örat och typ bakom och upp på huvudet. Svårt att förklara. Började igår eftermiddag men jag kan få så ibland och det brukar gå över på nån dag. Så jobbigt bara när det håller på för när det kommer och spränger till gör det ju så ont. För övrigt mår jag toppen. Ingen snuva, hosta, feber eller annat.

Igår kväll stack vi till Ravza och käkade. Dom har ju så god mat där. Va där med mamma en gång nu när hon va här men innan dess är det länge sen vi va där.

N’är jag och mamma va där va det en ny kypare där som jag inte sett innan. Han va som en seriefigur och fnittrig som en tjej. Han går förbi bakom mig och killar mig i nacken och fnittrar sen tappade jag lite rivna morötter på marken och då börjar han fnittra som en 3 åring som om det va det roligaste som hänt den dan. Sa till mamma att han verkar så fjantig sen kommer han som är manager eller chefs kyparen fram och frågar hur det är med Hasan och Alex. Vilken skola Alex går på osv. Frågar på turkiska och engelska. Jag svarar och då hör seriefiguren detta och säger nåt till han jag pratade med att ”aha, dom bor här” eller nåt sånt. Sen lät han oss va ifred. Han såg när vi kom igå och kände igen mig men sa inte mycket mer än välkommen sen höll han sig undan vårt bord 😀

Vädersajterna för denna veckan verkar inte va en rolig syn. Chans till regn varje dag hela veckan. Just nu är det blå himmel (molnigt i bergen), lite blåsigt men varmt med 25 grader. Igår fanns det oxå chans till regn men det va jätte fint hela dan så jag hoppas det inte blir regn. Mulet gör inget men regn är så trist. Ska iaf ner på stranden en sväng idag har jag tänkt. Ska träffa Elin om hon är frisk. Skulle setts förra veckan men då fick hon magsjuka eller dålig av nåt hon ätit och sen en förkylning så vi ändrade till idag så jag hoppas hon är frisk.

Ha en bra dag! Nu ska jag väcka den store mannen i huset.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Familjeliv. Bookmark the permalink.

Kommentera