Som när han va liten

Att ta en badfri dag med lite lugnare aktiviteter har helt klart varit bra för Alex och hostan. Han hostar inte alls lika mycket nu och har inte gjort under dan. Han stack iväg med Hasan och dom hade varit lite överallt. Alex hade i stort sett inte hostat alls.

Jag mötte sen upp dom och vi gick ner på stranden. Inte för sol och bad utan vi satte oss bara i buffén för en kaffe. Alex blev bjuden på både glass och icetea sen satt han och småpratade med Yilmaz dotter (han jobbar i buffén).

Här sitter dom. Hon är några år äldre än Alex men dom leker bra ihop och har lekt sen några år tillbaka när dom setts. Hon är alltid på stranden med sin pappa lör & söndagar när hon inte har skola samt sommarlov så då har dom lekt då och då.

Sen ville Alex åka hem och leka med Umut som jag sa kan få komma in till oss. Sa samtidigt att Umut kanske inte är hemma då dom ibland är iväg på söndagar men hem ville han. När vi kom hem va Umut på sin balkong men kunde inte komma då dom skulle iväg. Trodde Alex skulle bli sur men han sa bara att dom kan inte leka idag sen va det inte mer med det.

han började istället leka med sina Ben 10 figurer han fick igår. Ville ha bunkar med vatten och sitta på balkongen och leka. När han satte igång kommer jag ihåg hur han ofta satt på balkongen och lekte med vatten när han va liten. Hade t om en liten plastpool här.

Energi finns och studs i benen

Här roar han sig bra och är väldigt inne i sin lek.

Stannar hemma ett par timmar till sen sticker vi iväg och käkar nånstans. Får väl fira Sveriges Nationaldag 🙂

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

2 Responses to Som när han va liten

 1. Lotta J says:

  ja,just det,, idag är det ju nationaldagen,,har inte firat alls.. fikade rabarberpaj och kaffe på gräsmattan,,räknas det.?? 🙂
  Firar ju alltid Norgesnationaldag med pompa och ståt istället eftersom det är min födelsedag 😀
  hur länge ska ni besöka mammsen då? brukar det bli fleeera veckor? Kan ju vara najjs att slippa den riktiga sommarhetten i Turkiet ngn vecka kanske? Här har solen varit skinande och varm i flera dagar så nu är väl sommarn över,, just nu är det regn 🙁
  Gubben är full av energi efter semestern, så i helgen har han börjat riva bort altanen 😮 får se om energin håller i sig tills den är uppbyggd igen 😉
  Ha det så bra!! Kram på er

  • Kina says:

   Rabarberpaj på gräsmattan räknas absolut 🙂
   Vi brukar åka till Sverige runt midsommar och stanna till slutet på juli så det brukar bli 6 veckor eller nåt.
   Hoppas energin håller i sig så ni får altanen uppbyggd igen 🙂

   Ha det gott, Kram!

Kommentera