Badfri dag

Idag får det bli en badfri dag för vår del. Alex har fortfarande hosta men har sovit bra inatt. Han fick lägga sig i vår säng redan när han la sig då jag ville ha honom nära om han skulle vakna ofta samt hålla lite koll. Pallade upp honom så han halvsatt men när han väl somnade kasade han ju ner sig. Vaknade 3 gånger av att han hostade rejält. Satte honom upp och gav honom vatten sen somnade han snabbt igen så det va skönt att han fick sova ordentligt.

Nu på morgonen har han fått te med honung och det hjälper bra. lenar skönt och hjälper till att lösa slemmet. Är inte så snuvig men när han får en hostattack blir lilla näsan full så det gäller att snyta ofta så han inte drar ner det i halsen och får ännu mer slem.

Hade helst sett att han va inne idag och kollade film och lekte stillsamma lekar då hostan förvärras när han håller igång men är man frisk för övrigt är det svårt. Då blir han så rastlös och klättrar på väggarna så han följde med Hasan ner på kontoret nu. Vill verkligen inte att han ska bli sjuk nu. Det vill jag ju aldrig såklart men nu inför uppvisning och skolavslutning vill jag att han ska få va helt kry.

Jag ska ta och dammsuga en sväng. Även om lopporna är helt borta är jag lite nojig så dammsugaren åker fram en snabbis varje dag. Tar ju bara 10 min och svepa över lägenheten. Svabbar golven gör jag ju inte varje dag men ett rent hem har vi iaf 😀 Sen får jag ta tag i tvättberget och vika det så det kommer in i garderoberna på sina rätta platser.

Efter det går jag oxå ut och ner på kontoret. Tror det blir en liten söndagsmiddag ute i em. Hasan har inte så fullt upp idag men det kan ju ändras på en timme så vi får se.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

4 Responses to Badfri dag

 1. Bettan/Caligo says:

  Hej! Nu är vardagen tillbaks,tvättat och strykit allt. Hoppas Alex mår bättre, många på flyget och bussen som hostade så det är säkert någon virus som går. Sverre hade jätteont men vi gick iallafall och hälsade på Hasan, snäll som han är stjusade han hem oss. Jättefint kontor och lätt att hitta. Idag är det nationaldagen så vi ska ta fram flaggan på balkongen. Ha en bra dag och du kan hälsa till Alex och Hasan( även Jessica) Kram

  • Kina says:

   Ja det kanske är nåt som går. Kom så plötsligt. En natt kom han in till oss och hade sån retlig torrhosta sen blev det sån slemmig. Han är bättre idag, hostar inte alls lika mycket nu så en badfri dag med lugnare aktiviteter va nog bra.
   Jobbigt att han hade så ont.
   Japp, nationaldagen och det firar vi nog med en middag ute 🙂
   Jessica läser här så hon ser säkert kommentaren men jag ska hälsa henne. Träffar henne nog snart igen.

   Kramar!

 2. Gomo says:

  Så bra att hostan har gett med sig lite. Får hoppas att det går åt rätt håll nu. Har inte firat nationaldagen ,har varit på Toverud,ser det på TV nu. Ha det så bra ! Puss o Kram!!

Kommentera