Glass är bra och bara på onsdagar

Alex är fortfarande lite snuvig och hostig men ännu inte dålig på annat sätt. Ingen feber eller ont nånstans utan pigg o glad så vi ska ner på stranden en sväng. Han har fått hostmedicin sen har han druckit te med honung. Han talade om att glass är ju oxå bra när man är lite hostig för det känns skönt i halsen så det måste han nog ha några idag 😀

Bad Hasan om pengar innan han stack. Fick Euro men då jag tycker det är så jobbigt att gå och växla så frågade jag om han inte har lira men det hade han inte så mycket på sig. I förrgår gick jag igenom vår myntburk och sorterade ut gamla 1 och halv liror då dom inte gäller längre utan måste lämnas in till banken. Hasan tog med dom igår så skulle han be Haci (kontorskillen) gå och växla in dom. Frågade om han inte hade växlat dom. Jo Haci hade varit på banken men fått till svar att såna inväxlingar gör dom bara på onsdagar. Haha, inget förvånar mig längre!

God morgon och ha en underbar dag!

This entry was posted in Sagt av Alex, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera