Det blev poolen

Det blev inget stranden utan en hotel pool som ligger bakom Kale Market. Damlatas Elegant heter det. jessica U som börjat gå dit då hennes snubbe känner dom som jobbar där samt att det ligger precis där dom bor. Nära även för oss, ligger inte långt från kontoret och dit går det ju snabbt att gå. Så där va vi idag. Alex badade lite. Ville inte ha armpuffar men inte heller öva på att simma utan hängde mest i stegen. Inte mig emot då jag inte tyckte det va så där super varmt i vattnet men helt klart badvänligt.

Alex äter simit

Jessica

Pia & Emir i barnpoolen

Alex vilar. Inga badbilder på honom då jag fick hålla mig i närheten av honom när han va i vattnet. Inga såna hopp idag ändå som han körde förra året men det kommer väl. Hans hosta gör honom trött sen somnade han sent igår. Efter 22 och vaknade 6.30. Hostan har stört honom lite inatt så efter lite bad blev han rejält trött och…

…somnade. Sov 1 timme. Då är han trött om han somnar så. Har han inte gjort sen han va liten. Ett par år sen iaf.

Vid halv 4 tiden gick vi därifrån. Hasan hämtade oss, vi köpte med oss mat från Tadim och åkte hem. Umut ropar på Alex från sin balkong när vi gick ur bilen och vill leka men jag sa att idag blir det inget. Alex behöver ta det lugnt och han hostar ju än mer när han leker så Alex sa till Umut att det inte går idag. Senare ropar Umut igen och Alex springer ut på balkongen för att fråga vad han vill. Då säger han att Alex kan komma in till honom och leka idag. Då trodde han att jag sagt nej till att leka här. Alex förklarade ju inte varför första gången. Onödigt med massa utläggningar och förklaringar. 😉 Ingen lek så enkelt är det men då när han ropade igen sa Alex att han ska vila för han hostar så.

Innan vi köpte mat köpte vi några  Ben 10 figurer han sett  i en butik efter vi hade käkat på Kandelor med Ingela och Jacob och dessa frågade han om han kunde få. Det fick han. Tänkte att då har han nåt nytt att pyssla lite med när vi kom hem. Han åt lite sen pysslade han med dom. Nu ligger han i sin säng och kollar dvd film. Fortfarande ingen feber eller ont nånstans så jag hoppas det går över fort även om hosta envist kan hänga kvar.

Får se hur han sover inatt och känner sig imorn.

Nu ska jag ställa mig och stryka lite kläder (skjorta och byxor)  till Hasan. Han och Alberto ska på nån middag i Gold City som Turkietexperten anordnar. Nån välgörenhet för barn i rullstolar.

Jag och Alex ska bara mysa!

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det blev poolen

  1. Gomo says:

    Låter inte bra med hans hosta så det var nog bra att han tog det lugnt med badandet. Han såg ut att ha det jätteskönt i solsängen , så jag förstår att han tog en tupplur. Säkert behövde han det. Hoppas att han får en bättre natt,det är jobbigt när man har sån hosta. Skönt iallafall att han inte har någon feber. Ha det så gott! Puss o kram!!!!!

Kommentera