Knökat

Har varit nere på stranden och idag va det knökat. Hur mycket folk som helst. Vet inte var alla kom ifrån men dom som jobbar där sprang som små blå och det blev t om ont om solsängar och det har inte hänt på flera år. Jätte roligt även om jag tycker det är skönare när det är lite folk men bra för businessen för många inkl oss.

Alex är lite hostig och snuvig. Ingen feber och han mår inte dåligt men han tyckte att han kunde nog inte gå i skolan idag för han va sjuk. Detta sa han samtidigt som han öppnar kylen och vill han choklad kl 7.45 på morgonen!! När jag sa nej till det slänger han sig på golvet och pressar fram tårar. Jag påminde honom om den där papperspengen han skulle få och sa samtidigt att han vet väl mycket väl att vi inte äter choklad på morgonen. Han kan få ikväll. När han sen igen tyckte att han va sjuk sa jag att då får han väl va hemma idag och under helgen så han är frisk nästa vecka vilket innebär att det inte blir nåt strandbesök i helgen och Umut kan inte komma in här och leka ikväll. Suck va dum jag va. Det går visst att gå till stranden för då är han frisk och han är nog t om frisk till kvällen. Försöka går ju men han mådde inte dåligt det minsta. När vi sen står och väntar på bussen är han så glad och kvittrar glatt och det är inget fel på honom.

Nu ska jag ta en dusch och greja lite innan han kommer hem. Trevlig helg på er!

This entry was posted in Alex, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

4 Responses to Knökat

 1. Mamma says:

  Haha – lille gubben, jag förstår honom! Tidiga mornar är ju inte precis min melodi heller. Fast av någon anledning går det lättare när man är ledig – kanske för att man vet att man kan såsa runt ett par timmar utan vidare.
  Ha en skön helg du också!
  Kramar!

  • Kina says:

   Ja idag va han trött och jag fick väcka honom eller han va halvvaken men låg och filurade så som han kan göra. Nu är han nyss hemkommen och Umut är här. Lovade att han får stanna hos oss längre idag och leka då det är fredag så jag sa 1 timme längre än när det är skola sen vill jag ha lugn och ro 😉
   Puss & Kram

 2. Gomo says:

  Låter konstigt att Alex vill ha choklad så tidigt på morgonen,så känner inte jag igen honom. Han är jätteduktig om han klarar av allt som skall till för att få en papperspeng.Får nog bli en svensk papperspeng också.Ha en bra helg . Puss o kram !!

  • Kina says:

   Nä han brukar inte fråga efter choklad på morgonen men det händer då och då. Inte så mycket för att han vill ha utan bara för att…
   Jag tror han kommer greja det. Är inga svåra saker och mycket han gör som jag inte gillar gör han just för att mamma inte gillar det och att göra mamma irriterad är ganska kul. Till en viss gräns för sen blir det bara tårar.

Kommentera