Tisdag 1 juni

Jösses, redan inne i juni. Inte klokt vad fort tiden går. Jag vaknade först här och va uppe redan 6.45. När jag satte mig på balkongen blåste det så mycket så det gick vågor i kaffemuggen men det va varma vindar så man behövde inte frysa utan kunde sitta ute. Helt plötsligt bara sådär vips så slutade det blåsa. Nu är det helt vindstilla. 24,6 grader och en liten molnstrimma täcker solen men bakom den är det blå himmel. Idag går jag nog ner på stranden en sväng. Ska bara dammsuga en sväng först när Alex åkt iväg till skolan. Har inte sett några loppor idag men för säkerhets skull blir det en dammsugning och kommer bli några dar framöver.

18.15 ropade grannpojken på Alex igår och ville leka. Jag sa att han fick komma in här men att dom inte kan leka så länge då klockan va så mycket. han kom in och dom spelade Super Mario på wii. Inte lätt att få honom att gå hem vid 19 tiden. Trots att jag sagt att han inte kunde stanna så länge blev det sura miner just för att han har ju inte varit här alls länge som Alex sa.

Lovade dom att dom kan va här ikväll oxå och om Umut kommer in direkt Alex kommer hem kan dom ju va här några timmar. Får väl se om Umut är vaken eller inte när Alex kommer hem. Jag la mig vid 22.30 igår och då va Umut på sin balkong.

Go´morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera