Sanering pågår

Eller just nu har jag en paus. Verkar va ganska lätt att få bort kattlopporna. Jag dammsög ju 2 gånger igår samt tvättade en massa så som sängkläder, överdrag till soffan, kuddöverdrag, dammsög och slängde ut dom få mattor vi har framme på balkongen. Stuvar ju alltid undan en massa mattor när det börjar bli varmt. Svettigt att gå på sen är dom bara jobbiga att dammsuga så det va bara två vi hade framme men dom två jobbigaste. Såna långhåriga saker.

När jag vaknade imorse hade jag inga nya bett vad jag kunde se och när jag och Alex synade golven och även våra ben när vi gick runt fann vi inte många. 5 st kanske i hela lgh och dom fick vi fatt i och tog död på. Igår hoppade det ju överallt när man väl börjat kolla och såg dom. Har precis dammsugit vardagsrummet, sofforna har fått sig en rejäl omgång, likaså matstolarna. Nu tar jag en paus medans golvet där torkar sen ger jag mig på resten.

Hasan ska kolla med apotek och djuraffär ang medel till katterna. Ceki stod utanför dörren imorse och jamade så högt så högt. Hon ville komma in men vi kan inte släppa in henne nu då det kommer bli fler kattloppor då dom trillar av djurets päls. Gick ut med mat till henne och hon försökte smita in men jag fick motat bort henne. Tycker så synd om henne. Hon måste ju undra varför hon inte får komma in i sitt eget hem utan är förvissad att äta ute som en annan hemlös stackare.

Åter till städningen…

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sanering pågår

 1. Mamma says:

  Stackars Ceki, klart hon blir förvirrad. Hoppas ni får tag på något så det löser sig. Usch jag kände hur det började klia på mig också, men dom kan väl inte ha följt med till Sverige? Eller?
  Tack för Mors-Dags hälsningen. Älskar dig också!
  Va kul att Alex kom ihåg att gratta dig.
  Puss o Kram!

  • Kina says:

   Nä dom kan inte ha följt med och har nån gjort det är dom döda nu. Dom kan som sagt inte leva på människor utan behöver en katt eller hund och det har du inga så det är lugnt. Tror dom är i stort sett borta här hemma nu. Ska ändå dammsuga en gång till idag och lär nog göra det varje dag ett tag framöver. Hasan ska köpa med sig medel hem.
   Jodå, han kom allt ihåg att gratta mig och jag blev först så snopen att han visste.
   Puss o Kram!

Kommentera