Dagen

Igår ringde mamma och ville prata med Alex. Jag fick inte veta vad det handlade om men imorse när vi gick ner på stranden plockade Alex blommor till mig och sa grattis på mors dag. Kunde inte förstå hur han kunde veta det. Jag hade inte sagt nåt men då förklarade han att det va det mormor ringt om.

Idag har det varit stranden igen men Ingela och Jacob. Va bara nere 1,5 timme då Jacob brände sig ganska rejält igår så idag fick han bada med kläder men för att inte förvärra dom små kroppsdelar (baksidan vaderna/underarmarna) som utsattes för solen stannade vi inte så länge.

Filmklipp från dagens badbus kommer senare. Efter stranden gick vi och spelade minigolf eller barnen spelade på sitt eget lilla vis men usch så arg Alex blev. Han tyckte Jacob fuskade hit och dit men själv gjorde han såklart inte fel. Sur som ättika när han tyckte han förlorade eller Jacob fuskade då som han uttryckte det.

När minigolfen va avklarad gick vi till Tadim och käkade lunch.

Efter lunchen fick barnen varsin glass som dom åt på kontoret. Därefter splittade vi upp. Dom gick till sitt hotell och vi åkte hem. Hade lovat Alex att ladda ner ”Manboy” med Eric Saade. Det hörde han under svenska melodifestivalen och gillade sen hörde han den igår igen och ville jag skulle ladda ner den vilket jag gjorde direkt vi kom hem. Så medans jag hängde upp blöta badkläder och handdukar och grejade lite satt han och lyssnade på den. Sjöng med för kung och fosterland och lärde sig bra mycket av texten.

Efter en stund gick han ut och kom sen upp och frågade om han fick leka inne hos Umut vilket han fick. Det är första gången han leker inne hos dom. Det har alltid varit här dom har varit och jag blev lite trött på det ett tag och tyckte att dom kan väl leka inne hos honom någon gång men det blev aldrig nåt. En kväll nu i veckan va ju Umut inne här och lekte med Alex i 2 timmar efter skolan. Kanske därför hans mamma tyckte det va dax nu att dom får leka inne hos dom idag. Står ändå typ 50-1 till mig 😉

This entry was posted in Besök från Sverige, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera