Badbus

Oj vad Alex och Jacob har badat idag. Va ganska stora vågor och i dom hade dom kul. Alex fick på sin 1 års dag en stor badring med handtag. Den åkte direkt i gömmorna då det inte fanns en chans att han skulle kunna använda den då och inte ens på några år. Kom på i veckan att den finns så jag rotade fram den. På väg ner till stranden stannade vi på ett ställe och fick den uppblåst och jösses vilken stor ring. Både jag och Alex stod och bara gapade.

Alex är nu snart 6 år, 20 kg tung och 113 cm lång men i denna ringen ser han inte stor ut. Tänk då när han va 1 år?!?!

Vi kom 10 min före dom andra så i väntan på dom testade Alex ringen i ”rännan”

Där flöt han fint men sen använde dom den i vågorna och det va inte alls bra. Den va så hård ringen och dom flög ur den men fastnade ändå och hamnade under. En gång till testade dom men då gick det inte heller bra. Alex flög ur och hamnade snett med sitt ben så han fick jätte ont så den gick jag upp med till dom som jobbar på 2an och gav dom den. Dom har ju madrasser till uthyrning så tog jag en vanlig luftmadrass hos dom istället. Som tyvärr sen gick sönder. Pfffttt sa det så va luften ute ur den efter ett vågåk. Får köpa en ny till honom men aldrig mer en sån ring. Livsfarlig. En sån ska man bara ligga och guppa i, inte använda till våglekar.

Luftmadrass är bättre då dom kan slänga sig av om det kommer en för stor våg så släpper dom bara madrassen så far den iväg och dom själva kan ställa sig upp. I ringen fastnade dom ju och kunde inte ta sig ur.

Här ligger dom och inväntar den rätta vågen.

Vid 14.45 tiden började vi packa ihop. Jacob började bli röd på axlarna och dom vill ju gärna leka imorn igen så vi tyckte det va bäst att gå. Alex behövde oxå komma hem och dusch och andas lite innan det bär iväg på nästa grej. Vi kom hem och jag ställde honom direkt i duschen sen la han sig på soffan och slocknade. bra det, det behöver han. Blev ju sent igår och upp tidigt idag. Bus och fullt ös hela dan i solen. Vet ju inte hur länge det håller på ikväll så en liten lur nu skadar inte.

Ska själv hoppa in i duschen och tvätta bort allt salt. Filmklipp från idag kommer senare vid tillfälle. Måste ladda upp det och det brukar ta en stund så jag får ta det när jag har mer tid.

This entry was posted in Besök från Sverige, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera