Frågetecken och irritation

När Alex nu kom av solbussen har han smokingen med sig hem. Gissa vem såg ut såhär…???????????????????????????

Just det jag!! Fattade ingenting. Frågade Alex när han ska ha denna och han svarar imorgon. Ännu mer…????????????????????? från min sida.

Öppnar hans väska och där ligger en lapp om detta. Imorn kväll ska dom ha det tydligen. Sen är det nåt på nåt hotell mitt på dan med mat. Ska gå förbi kontoret och visa Hasan lapparna så han får kolla vad det är. Är det på hotellet bara för trevnads skull tror jag vi skippar det. Blir faktiskt irriterad att vi får veta sånt här dan innan. Lite bättre framförhållning kan man väl ha tycker jag. Vi har hela dan planerad imorgon. Visst, inget viktigt som inte går att boka av men ändå viktigt för oss då vi sett fram emot detta.

Så det va därför dom hade show rehearsal hela denna veckan och generalrepetition idag. Detta hade dom noll framförhållning på. Däremot låg det en lapp till i väskan om att den 9e juni, nästan 2v till dess. Då ska dom ha med tandborste,tandkräm och en t-shirt. Hm?

Nä, nu ska vi göra oss klara och knata ner…

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

Kommentera