Äntligen fredag!

En dag både jag och Alex längtar efter. Nu har han precis åkt iväg till skolan. Hela denna veckan har dom på engelskan haft show rehearsal. Är väl inför showen dom ska ha på avslutningen men idag ska dom ha general repetition och det är ju 3 veckor tills dom slutar skolan så jag vet inte. Tycker general repetitionen borde va längre fram. Alex har varit lite putt över dessa repetitioner. Han sa igår att han får inte vila för han är med på alla 5 sakerna men att Senay inte är det så hon får minsann sitta och vila emellan.

Nu en kaffe på balkongen. 24,2 grader och lite soldis. Vet inte om jag går ner på stranden idag. Skulle behöva städa lite mer. Under veckan mamma va här va jag förvånad över att det inte blev smutsigare på golven. Inte för att hon skitar ner men det brukar på bara några dar bli massa skit. Sand från stranden, skräp som flyger in utifrån då man har balkongdörrar och fönster helt öppna mest hela tiden…Dammsög i onsdags när hon åkt men nu känns det som jag inte gjort det. Känner när jag går på golven att det finns både sand och annat och det är det värsta jag vet. Att gå barfota på smutsiga golv ger mig rysningar så det får nog bli en svängom med snabeldraken och svabba av golven. Behöver handla oxå så en sväng ner och göra det får det oxå bli.

Ikväll blir det kanske en sväng till Hotel Kandelor med Ingela och Jacob och äta deras goda buffé. Det finns en lekpark på andra sidan gatan där barnen kan roa sig när myrorna börjar krypa i brallan.

God morgon och Trevlig helg!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

2 Responses to Äntligen fredag!

 1. Gun-Britt says:

  Hej. Har följt din blogg sen förra året, utom ett undantag då jag inte kunde komma in, skulle ha lösenord?? Men sen så försökte jag igen autg/sept och då kom jag in. Du hade tydligen gjort ett uppehåll. Men nu när du gåt över till nått annat så ser man, jag iaf, inte dina bilde från den gamla bloggen, ska det va så, heller är det fel på min data, tror inte dt för den är sprillans ny.. Har tipsat om din blogg till en kompis som åker ner nästa lördag, även om din mans ”utflykter” . ha det så gott i sol och värme här i Sth är dt inte så skönt, regnet står som småspik i backen

  • Sand mellan tårna says:

   Hej!
   Tack för din kommentar. Ja, det stämde att jag hade ett litet uppehåll och bloggade enbart för familjen men nu är jag åter ute i stora världen 😉
   Jag har importerat alla inlägg från gamla bloggen hit och har sett att en del bilder inte blivit rätt och inte syns. Inte heller filmklipp. Så detta måste jag rätta till och har börjat så smått så så småningom (många så där 😉 )ska det blir rätt.
   Kommer din kompis till kontoret eller kontaktar min man (hon får gärna kontakta mig med) kan hon bara nämna min blogg så vet han varifrån hon kommer. En hel del av mina läsare dyker på honom på det sättet när dom är här så han är van 😉

   Ha det gott!

Kommentera