Vax och Spray

Va det som gick åt i mängder här på morgonen när Alex bestämde hur hans frisyr skulle vara. Här finns att köpa vax i stora burkar och då menar jag stora. Stora som degbunkar så det kanske är dax att inskaffa en sån om han ska fortsätta med detta varje morgon.

När jag sa att det börjar bli lite långt för att få allt att stå va det faktiskt han själv som föreslog att en klippning snart då vore på sin plats så han kan få rätt ”stå” på håret. Då är det viktigt om han föreslår det, har aldrig hänt innan. Måste alltid locka och ibland muta honom för att få med honom till frisören.

Ibland när jag ska ta bilder på honom och inte vill ha en ”räcka-ut-tungan min” eller nån annan fånig min brukar jag killa honom eller låtsas att jag ska göra det. Behövdes inte idag då han som ni ser på hans händer killade sig själv.

Han frågade flera gånger när vi väntade på bussen om håret står upp. Jadå svarade jag. Inte ens en tegelsten kan få ner det. Han sa då att hans kompisar kommer nog säga…Åhhh va tuff du är!! Absolut att dom gör tyckte jag.

Nu sitter han på bussen på väg till skolan. Jag ska dricka upp mitt kaffe sen ta in tvätt och skura balkongen. Har kommit in lite moln här nu men varmt är det så det blir nog stranden. Ska skicka ett sms till Ingela och höra med dom vad dom tänkt sig idag.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera