Torsdag och snart helg

Nästan iaf. Jag vaknade när Hasan stack 05.45. Detta är väl 4e torsdagen som han sticker iväg så tidigt. Detta för att vi på torsdagar har jeepar som kör till Antalyaområdet. Det är nåt företag där som hyr jeeparna (med chaufförer). Därför måste han iväg så tidigt för att se till att dom komme iväg. Jag gick inte upp då men somnade inte helt om utan låg och slumrade till halv 7. Då började det suga i kaffe tarmen och tupparna tyckte nog jag skulle gå upp. Fasen vad dom kan väsnas. Är som med cikadorna eller böneutropen, hopplöst när man börjar lyssna på dom.

Alex sover gott fortfarande. Ligger fortfrande i sin säng och har inte vaknat en enda gång inatt. Inte ens för att gå på toa något han annars gör ganska ofta på natten.

Väderrapporterna på internet visade igår att det fanns chans till regn inatt och även nu på morgonen. Det började blåsa ganska rejält igårkväll innan jag la mig och jag tänkte att nu kommer det kanske in ett litet oväder. Då jag har fullproppat med tvätt ute funderade jag lite på hur jag skulle göra med den. Låta den hänga kvar eller ta in den? Lät den hänga kvar, gillar att leva farligt 😉 Hade tur, inget regn kom. Nu är himlen blå. Lite disigt men solen skiner. 23,8 grader redan och det känns att det är varmt och kommer nog bli en varm dag.

Igår när mamma åkt behövde jag städa. Hade inte blivit nåt gjort under veckan hon va här men jag hade ingen lust alls så jag svepte bara över golven snabbt sen gick jag ner på stranden. När jag kom hem gjorde jag ett ryck till innan Alex kom hem. Ska göra ett lite ryck till nu på morgonen och städa balkongen när Alex åkt sen gå jag väl ner på stranden och träffar Ingela som ju kom igår med Jacob. Hennes son som är nästan på dan 1 år äldre än Alex. Dom ska va här en vecka så till helgen iaf får barnen träffas och leka.

God morgon och ha en fin dag!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera