Dripp Dropp

Gick ner på stranden och hade precis lagt mig ner när jag kände en droppe vatten på mig. Tänkte inte mer på det. Himlen va blå med lite moln runt om men inga direkt nära solen. Kände sen en droppe till och tittad mig runt. Tänkte det va nån hund eller människa som badat och sprang förbi men nä. Aja…La mig ner och kände dripp dropp dripp dropp. Tittade upp på himlen för det va regn som kom men undrade var regnmolnet va för det fanns inget sånt i närheten. Trodde jag blivit knäpp och kikade på dom få människor som kommit ner och alla gjorde likadant. Tittade förvånat upp på himlen. Det tog slut snabbt, va inte många droppar som föll så blöt blev man inte.

Sen kom Ingela och Jacob ner och en stund senare kom det små droppar igen men inte heller den gången va det nåt regnmoln i närheten. Vädret spelar oss ett spratt. Varmt som attan trots att det då och då kom lite moln och skymde solen men då droppade det minsann inte. 27,2 grader nu kl 15.o4. Mamma va här i rätt tid, hon som inte gillar när det är för varmt.

Vi har haft det jätte mysigt på stranden. Så roligt att träffa dom igen, va länge sen nu. Ser fram emot lördag när även Alex kan va med och leka med Jacob.

This entry was posted in Besök från Sverige, Väder. Bookmark the permalink.

Kommentera