Egna sängen

Alex är en riktig mammagris och vill gärna sova i vår säng. Något han gjort ganska länge nu igen innan mamma kom. Då skulle han sova i sin säng hos mormor som ju fick sova i lådan inne på hans rum 😉

Visste inte hur han hade tänkt sig ikväll nu när mormor åkt men det va inga diskussioner. Han gick direkt efter tandborstningen och la sig i sin säng. Han sa att han va lite rädd men inget mer. Han har sagt det förr och att det är därför han vill sova i vår säng men han somnade ganska snabbt. Har alltid sagt till honom när han ligger i sin säng att han när som helst kan komma och sova hos mamma om han vaknar på natten och vill det så det vet han om. Får väl se om han kommer inknatande inatt.

Han kom hem med en teckning från skolan. En jätte fin dinosaurie hade han målat och den skulle han sova med. Han vek fint ihop teckningen och la huvudet på den. Värdefull konst ska förvaras på säkert ställe 😉

Precis när vi läst klart sagan och släckt lampan studsar han upp i sängen och säger…

-Krrryssa krrryssa…vi glömde krrryssa

Det han menade va att vi glömt kryssa över nr 26. Idag när mormor åkte gjorde vi en nedräkningslista med hur många dar det är kvar tills vi åker och han får träffa henne igen. Så idag skulle vi kryssa dag 26 och fick därmed gå upp igen för att göra dett. På dag 1 åker vi. Bara 3,5 veckor kvar. Längtar redan!

This entry was posted in Alex, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera