Nu börjar dom

Satt häromdan på balkongen med mamma och pratade om cikadorna. Att dom inte börjat surra än men att dom nog borde sätta igång snart. När vi kom hem från beachen i em satte vi oss på balkongen och då hörde jag ett svagt surrande/tjutande. Så nu börjar dom så smått terrorisera oss. Nä, ingen fara, man blir så van så man hör dom inte. Precis som med böneutropen. Dom finns där men man hör dom inte.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

10 Responses to Nu börjar dom

 1. Sita says:

  Så var det när jag bodde vid järnvägen, man hör inte tågen. Men hör man en bil nu så är man nyfiken. Inte van att hör något. Kram

  • Kison says:

   Man vänjer sig vid allt. Jag kan ha problem att sova hos mamma eller mormor för att det är för tyst där men efter ett par dar har man vant sig.

 2. Anne-Charlotte says:

  Men det är ju cikadorna som gör det speciella ljudet som jag förknippar med mitt älskade Turkiet/Alanya!
  MEN då ska du också veta att jag egentligen hör cikador jämt eftersom jag tinnitus! Och det är inte lika kul alltid! 🙂
  Kram
  PS: Du är duktig som uppdaterar din blogg så ofta tycker jag!! Roligt för oss! DS 🙂

  • Kison says:

   Nä fy, det kan inte va roligt att ha tinitus. Cikadorna hör man ju inte till slut om man inte börjar lyssna på dom.
   Tack 🙂 men jag har ju varit urdålig på att uppdatera bloggen senaste tiden.

 3. Hanna says:

  Ja jäklar va de kan leva om!! Min man hade hotell vid skogen när vi träffades och det va öronbedövande!!! men så bodde vi ju inte där hela året utan bara tidvis så jag tror säkert att jag skulle kunna vänja mig oxå;)

 4. Josefine says:

  hej
  jag har precis varit i alanya..det e verkligen super härligt där=)ska nog dit nästa år oxå
  kram

 5. Johanna S says:

  Hàrligt med sista kommnetaren om bòneutropen. Nàr jag var i Turkiet hòll vi pà att bli galna…men sen hòrde vi dem inte…lagom till hemresedatumet.

Kommentera