Två dagar, En ynka

Igår va vi på stranden med Yasmin och Elias. Va där i 6 timmar och när vi skulle gå hade Alex ingen lust alls att gå hem men jag kände att det räckte gott och väl. Barnen badade och hade så kul. Linda och jag satt och babblade. Även två bloggvänner kom ner och umgicks med oss. Trevligt att se dom igen. Det va molnigt en stund på fm men varmt och skönt, sen på em klarnade det upp och blev super varmt.

Idag har det varit molnigt mest hela dan men så varmt så det gör inget att det är molnigt. Har tillbringat denna dan på stranden med Joanne och Senay. Vi käkade lunch på Tadim och idag va det kaos där. Det stället är ju populärt och dom har alltid folk, sommar som vinter men idag va det fullknökat. Dom fick springa och hämta extra bord i gömmorna.

En härlig helg har det varit med mycket strandliv men bara ett enda ynka foto har jag tagit på hela helgen. Skandal!

Här sitter Elias, Yasmin och Alex och käkar baguetterna jag hade gjort till lunch. Gjorde dom på kvällen innan och Alex tyckte dom va så goda så han tryckte i sig två stycken. Tur jag gjort många. Köpte typ baguettebröd fast lite mjukare som jag skar, la i kebabkycklingkött som finns färdigt att köpa, vit ost (typ feta), sallad och gurka. Så enkelt men mycket uppskattat. Perfekt strandmat.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

12 Responses to Två dagar, En ynka

 1. Sita says:

  Så avis man blir både på väder o mackor. Men vi hade gott i går em, rena sommaren här då. Synd att det blev så kort. Kramar

 2. Underbart att kunna bada, är lite avis på er.

 3. Anna says:

  Jag är avis på mina tjejer som åker till marmaris på torsdag, önskar de vore min tur.
  Skönt ni verkar ha de ! Kram Anna

  • Kison says:

   Ja vi har det gott men både igår och idag har det blåst som tusan och det har svalnat av lite men det är väl bara tillfälligt.

 4. Hebbe says:

  Mors,,nu har vi haft några somriga dagar,,bortsett från att det blir inget badande,,Hoppas ni mår bra i värmen.Kram.

 5. Carola says:

  Är så avis så jag är grön i ansiktet…hihihi…nädå…fullt så illa är det itne,,,men fy bubblan så jag längtar efter riktig sommar nu…;)

 6. kul att ses igen.
  Kram M

Kommentera