Snart helg

Ja i Sverige är det ju redan helg. Dom flesta va väl lediga igår och idag oxå då det är klämdag. Här är det vanliga dagar och det rullar på.

Idag ska jag på hamam med ett par av tjejerna. Ska bli så skönt. Har inte varit iväg på det sen i mars nån gång. Igår va det stranden igen och jag badade ännu en gång och igår låg jag faktiskt i riktigt länge. Va betydligt skönare igår än jag tyckte det va i förrgår sen att det tog mig en halv evighet innan jag väl kom i är en annan sak.

Alex tänder sitter kvar och han visar alla att han har lösa tänder. Igår när han kom hem från skolan börjar han sjunga Dancing Queen med Abba och han kan hela låten i stort sett. Va ett par ställen han missade lite. Jag blev verkligen imponerad. Inte ens jag kan hela texten. Han fick mig att ladda ner den och det gick väl här en 32 gånger och han sjöng med. Så nu börjar jag oxå lära mig den.

Fortfarande väldigt varmt här med 28-30 grader på dagarna. Just nu är det lite molnigt men 22,4 grader. Känns som hettan kom i en handvändning. Förra veckan va det skumt väder med molnigt på fm och sen klarnade det upp eller så va det klart på fm och mulnade på på em eller så va det fint 10 min för att sen komma tjcka moln och 10 min senare stor sol igen. Så höll det på. Inte jätte varmt men behagligt. Man kunde gå i jeans utan att svettas och en kofta fick va med då det kunde bli småkyligt. I söndag va det molnigt, blåsigt och det kom ett par regnskurar men va väldigt varmt. Sen i måndags blev det både strålande sol och rejäl värme.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

10 Responses to Snart helg

 1. Aurora says:

  Morn. Stora grabben nu. Bli inte förvånad om de nya tänderna dyker upp bakom de gamla innan de är borta. Helt normalt. Låter härligt med länga bad. jag är riktigt avundsjuk. kram

  • Kison says:

   Ja han börjar bli stor. Det är väl bara bra om dom nya kommer snabbt så slipper han va tandlös så länge 😉
   Trevlig helg, kram!

 2. Bettan/Caligo says:

  Hej!
  Ja, idag har vi haft en sån kläm dag,jag har jobbat det var jättemycket folk så tiden gick snabbt. Vad bra att ni lär er ABBa låtar man tror att barn inte skulle gilla den musiken men det är ju toppen att han diggar dom. Tror nog att tandfen kommer snart, du måste ta ett kort då dom är ju så söta med små gluggar i munnen och när dom pratar så läspar dom lite.

  • Kison says:

   Ja han kan Mamma Mia oxå 🙂 Va ju tvungen att berätta för honom att ABBA är från Sverige.
   Skönt när det är mycket att göra och dagarna går fort och snart har ni semester.
   Jadå, kort på gluggen kommer 🙂

 3. Hebbe says:

  Mors,,Ska vi byta väder,,snälla!!!.
  Dom har lovat värme här,,men inte fasen ser jag till den,,inte än i alla fall.
  Väntar besked i dag om vägen är farbar upp till stugan..är den det så åker jag upp om några dagar.Haé Kram.

  • Kison says:

   Nä tack, inte än. Fråga mig gärna i augusti igen. Då är chansen stor att jag svarar ja 🙂
   Har läst på fb att många i mellansverige idag har riktigt varmt med upp mot 25 grader. Dom nafsr oss i rumpan. Hoppas värmen kommer till dig snart och att du kan ta dig till din mysiga stuga.
   Kram!

 4. Lotta J says:

  hej!, ja, då var det bara ett par tills vi packar in oss i bilen å åker mot arlanda 🙂
  Kollar vädret,, ser inte så bra ut framöver, men har kikat på olika sajter å märker ganska snart att det varierar en hel del vad de förutspår,, Vi hoppas såklart på 30gr å sol i 2 veckor 😀
  Ha det så bra, ses kanske ngt så småning om då.

  Ps,, Mollys resväska är fin-putsad med mammas disk-trasa…hrmpf… 😀

  • Kison says:

   Nu borde ni va här eller på god väg iaf 🙂
   Läs inte vädret 😉 Idag visade dom på mest molnigt och det va molnigt på fm men innan lunch sprack det upp och blev soligt och super varmt.
   Molly reser med stil 😀

 5. Lotta J says:

  ett par TIMMAR ska det ju va…;)

Kommentera