Vänta, Stopp…jag hinner inte med

Möter Alex och servicetjejen dom har på bussen utanför. Alex går och gapar och tjejen nickar och skrattar. När han ser mig komma gående mot dom rusar han fram med öppen mun och visar mig två lösa tänder. Jag fick känna lite snabbt och visst är dom lösa dom två där nere. När hände det? Vi har ju pratat om det här och jag vet att det händer nu i denna åldern men ändå. Det kom så plötsligt. Jag hinner inte med. Känns som det inte va alls länge sen han skrattade med sina första små riskorn och nu är han på väg att tappa dom. Kindtänderna (6 års tänderna) som började komma upp för ganska länge sen fortsätter att komma fram mer och mer. Han har inte alls ont av det vilket är skönt.

En annan stor nyhet idag är att jag har badat. Kollade bloggen från förra året och då hade jag premiär den 17 maj så jag är tidigt i år. Å inte bara en gång utan två 😀 Det va inte så att jag låg i länge och tyckte det va sådär skönt som alla säger men jag låg i lite längre än bara ett snabbt dopp.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

12 Responses to Vänta, Stopp…jag hinner inte med

 1. Sita says:

  Här dröjer det länge innan man kan bada. Minus varje morgon. Kram

 2. Lotta J says:

  Jaha,, dax för tandfén att kika in till Alex snart då 🙂 Molly har redan skördat lite kronor av fén och blir lika lycklig varje gång!,men en gång hade jag GLÖMT att lägga dit slantar på natten så på morgonen fick det bli en kvick instas,,,
  -Nja,,, sa Molly. Jultomyen VET jag ju att finns, men tandfén,,nä henne trorjag då inte på!!!
  Hehehe!! Alltid ett gott skratt i den här åldern 😀

 3. Lotta J says:

  Hahaha,,, julTomten ska det ju va!! vet inte vad det blev i inlägget,,,,*fniss*

 4. Ywonne says:

  Hej!
  Det var kul att träffa dig och synd att jag ”fegade” ur vad gällde sången.Vi kom hem till Luleå ikväll och här ligger det snö kvar och är +5.
  Jag tror jag tar nästa plan tillbaka till värmen.Ha det bra!
  Ywonne

  • Kison says:

   Hallå där! Det gör inget att du fegade ur. Så roligt att träffa dig och va paff jag blev. Världen är liten.
   Ja här har vi fått riktigt varmt nu så jag förstår att du vill tillbaka.
   Ha en bra dag och glm inte mössan 😉

 5. Lotta J says:

  Jopp, hon tror fortf på tomten, har jobbat bra på att bevara det trots att det är hennes morfar som varje år spökar ut sej 🙂 Han är visserligen en fantastiskt bra skådespelare i just den rollen men han kan väl inte lura henne hur länge som helst,, *fniss*
  Firar hennes 6årsdag idag tillsammans med slläkten eftersom vi befinner oss i värmen när det är hennes födelsedag. Hon har fått en egen, skinande fin resväska!! Vilken lycka!!! Har provkört MÅÅÅÅÅNGA gånger redan 🙂

  • Kison says:

   Grattis i förskott då till 6 åringen. Alex tror oxå på Tomten men är lite tveksam. Har frågat hur tomten ser ut egentligen redan 2007. Hur hans ansikte ser ut när han tar av masken. Det året hade vi mask men julen efter och nu i julas blev det utan och då blev han mer tveksam.
   Stor tjej ska ha egen resväska såklart 😀 Alex har en ryggsäck som man kan dra och den drar han stolt sen vill han gärna dra dom stora oxå.

 6. Johanna S says:

  Shit, har du badat! Avis!

Kommentera