Undrar vad dom skulle sagt?

Folket här alltså om dom fått veta vad jag gjorde igår. När Alex sitter på toa vill han gärna ha sällskap och då brukar vi ha långa samtal om allt möjligt. Igår frågade han mig om jag kommer ihåg när han åt hundmat. Ja det kommer jag väl ihåg svarade jag (han kommer inte ihåg men har fått det berättat för sig).  Han va 9 månader och vi va hemma hos mamma. Han ålade runt på golvet och kom fram till Trisses (mammas goa hund som tyvärr inte finns mer)  mat och vattenskålar. Han stoppade ner handen i vattenskålen och plaskade glatt sen skulle ju nästa skål undersökas. En skål med frolic. Han tog en och stoppade i munnen. Nä fy vad äckligt sa jag till mamma. Lugn sa mamma, han kommer spotta ut den direkt när han känner smaken. HA! Gjorde han? Icke, han sög på den och smackade tills jag plockade ut den. Det är ju inte farligt att äta men måste ju smaka förfärligt illa.

Iaf pratade vi om detta igår och han frågade om man kan äta kattmat. Ja sa jag men det smakar nog illa. Han frågade om han fick smaka en. Visst sa jag och gick och hämtade en liten bit torrfoder. Han tog in den i munnen men denna gång åkte den ut fortare än kvickt. jösses vad han grinade illa. Han föredrar helt enkelt frolic 😉

Inte värt att berätta detta för någon här. Då kanske man blir anmäld till polisen för barnmisshandel 😉

Fast min kusin lever, hon är 32 år och blev ilurad kattmat av mig när hon va liten. Det va whiskas mjukmat. 😀

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

4 Responses to Undrar vad dom skulle sagt?

 1. Du kan vara lugn – min dotter (nu 17år) åt också hundgodis när hon var liten…sånna där ”bonemarrow” bitar! Endag när när vi var i djuraffären sprang hon fram till hundgodiset och skrev ”Mummy – these are my favorites!”…och hon har inte fårr några men av det! 🙂

 2. Ia says:

  Jag har en kusin som faktiskt fyller 57 år i år och hon provsmakade all mat som djuren skulle äta!
  Tyckte inte hon om det så skulle djuren inte heller behöva äta det!!

  Vet faktiskt inte om hon gör så fortfarande..får försöka komma ihåg att fråga nästa gång vi ses 😉

  • Kison says:

   Ja det är ju absolut inget farligt eller fel på djurmat. Däremot skulle jag nog inte vilja provsmaka innan jag ger det. Läste om en man i England för länge sen. han va provsmakare för kattmat. Han tyckte jobbet va ok föutom att hans fru inte ville kyssa honom då han luktade så illa i munnen haha 😉

Kommentera