Inatt åkte täckena, lekpark och bloggläsare

Igår va det så varmt här. Så pass varmt att jag nästan men bara nästan tog ett premiärdopp. Vet inte hur varmt det va mitt på dan men strax efter 19 tiden igår kväll va det iaf 27,2. Har sovit med balkongdörren öppen ganska så länge men fortfarande haft täcken. Något som inte behövdes inatt. Hade kvar dom vid fotändan men det räckte med påslakan.

Igår när Alex kom hem från skolan bytte vi bara snabbt kläder på honom sen gick vi ner till lekparken som ligger vid stranden. Där träffde vi Anki och hennes barn Jacob och Evin.

Träningsredskapen testades

Alex och Evin hittade en stor grop där dom roade sig. Den sanden i lekparken är helt fel. Dammar som tusan bara barnen rör sig. Stora moln blir det.

Lite gungande

När jag ser Anki och dom komma till lekparken står hon och pratar med ett par svenskar. Jag går fram och säger hej. Då frågar kvinnan om det är mig hon skulle sjunga en truddelutt för. Jag fattar ingenting. Då berättar hon att hon läser bloggen och när jag fyllde år hade hon skrivit en kommentar att hon skulle sjunga en truddelutt för mig när hon kom till Alanya. Världen är liten men det va jätte kul att träffa henne och få ett ansikte på den man fått kommentarer från.

Då Alex har skola mån-fre kunde vi inte stanna så länge i lekparken. 18.30 gick vi därifrån och då gick vi och köpte glass att svalka oss med sen åkte vi hem. Alex åkte direkt i badet då han va dammig långt in i öronen.

This entry was posted in Alex, Allt & Inget, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

10 Responses to Inatt åkte täckena, lekpark och bloggläsare

 1. Yvonne says:

  Morn morn! 27,2 Tro inte att jag är avis(jo det är jag) Ha det så bra i värmen.Kram!

 2. catrin says:

  O vad härligt det låter med värmen . Jag hoppas den stannar nu för i morgon åker vi till Alanya, bara askmolnet håller sig lugnt. Har ju varit aska över kroatien o italien. Ser jag dej ska jag säga hej! Ha enbra dag i solen o värmen.

 3. Sita says:

  Så härligt ni har det. Här fick jag starta bilen i morse för att slippa skrapa is, Kram

 4. Lotta J says:

  Tjollahopp!
  Bara dagar kvar tills vi åxå ääääntligen får känna värmen på dagar och nätter. Härligt!!!
  Vi åker på lördag så just nu packas det för fullt. Vi ska bo på Fougeré.
  Kommer fram och hälsar om jag ser er, så får ni ett ansikte på mej å familjen åxå 🙂
  Ha det kalas så länge!!

 5. Linda says:

  Hahaha blev det någon sång för dig då?! 🙂

Kommentera