Det va välbehövligt

Tog ju en hemma eftermiddag igår och Alex behövde verkligen det. Låg i soffan och kollade på film i 4 timmar. Vid 18.30 gick han in på sitt rum och småpysslade lite lugnt. 30 min senare kommer han ut på balkongen då han hör några barn spela fotboll. Han sätter sig i en stol och kollar när dom spelar. Inte en enda gång ber han att få gå ut. Han va rejält seg lille gubben. Halv 8 sa jag att nu är det dax för sängen och han flöjde villigt med. Läste en saga och jag han knappt säga natti förrän han sov. Han sover fortfarande men när han väl vaknar eller jag väcker honom ska väl batterierna va fulladdade igen.

God morgon!

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

10 Responses to Det va välbehövligt

 1. Sita says:

  God morgon. Efter all uppståndelse igår så var han väl trött. Här är gråväder idag. Kram

 2. Bettan/Caligo says:

  God morgon!
  Klart att lill killen var seg, det blir ju även en vuxen efter en intensiv helg. Nu är det måndag och han har säkert sovit ifatt,så nu blir det full rulle igen. Här är det 6 grader varmt så nu längtar man efter värme, men det är bara 18 dagar kvar till värmen. Hoppas du får en bra dag.

  • Kison says:

   Ja det har varit några intensiva veckor med skola mån-fre sen fullt ös hela helgerna men nu är batterierna laddade på honom.
   Här är väldigt varmt idag. Vet inte hur många grader då batterierna är slut i termometern men skulle tippa på 27-28 redan nu.

 3. Du har fått en award. Du kan hämta den här

  http://www.sjubarnsmamma.com/2010/05/jag-har-fatt-en-award.html

  Ha en fin dag!Lisa

 4. kaffehörnan says:

  Hej du
  Så mysigt med film aldrig fel.
  Då har han varit mega seg o inte gå ut
  Ha de fint
  kram

 5. Jen says:

  Halloj,

  Undrar om du kan hjälpa mig med en sak.

  Vi ska ju bo i vår lgh i en månad i sommar och har inte internet där (eftersom vi bara är där 1 månad om året ungefär)

  Vi kommer att ta med våra bärbara datorer men vill inte öppna något internet abonemang (om vi ens hinner få det installerat innan vi åker hem igen).

  Så jag undrar om du vet ifall det finns som här i sverige att man kan köpa som typ kontantkort och surfa med…. som det här http://www.comviq.se/kontantsurf_info.html

  Hade ju varit himla praktiskt!

  Kramar Jenny

  • Kison says:

   Kontantkort vet jag inte men en svensk familj är här nu i 10 veckor och dom har tagit internet för bara denna tiden och slipper binda upp sig på ett abonnemang. Kostar inte så mycket men då är det max X antal kb. Använder man över det får man betala extra.

Kommentera