Badat sig blå

Idag har vi varit på stranden ett gäng. Alex har haft så roligt med barnen och nu äntligen fått träffa även Jacob (7 år) och Evin tror jag det va hon hette (5 år). Sen va Yasmin och Elias med oxå. Barnen har badat sig blå. Att det va molnigt spelade ingen roll för dom. Inte för oss heller då det va väldigt varmt och ingen vind.

Det va ingen av barnen som ville gå hem när vi skulle börja bege oss. Dom hade nog kunnat leka hela natten men vi ska få till en kväll när vi ses.

Efter stranden gick Mia och Catarina med till kontoret där vi tog en kaffe. Sen gick jag, Hasan och Alex och käkade. När kl va 17.30 sa jag till Alex att det är dax att åka hem vilket han inte alls ville utan han ville stanna kvar och leka. Fick iaf med honom hem under små protester. Hopp i ett bad där han satt och lekte en stund. la sig sen på soffan och somnade.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

4 Responses to Badat sig blå

  1. Sita says:

    Ja han måste vara slut efter en sån dag. Kram

  2. Aurora says:

    jag hade gärna badat mig blå bara jag fått lite värme efteråt

Kommentera