Till allmän beskådan

Vi åker ut till Alanyum för dom där mamma/barn fotona som jag trodde vi bara skulle hämta men se så va det inte. Alex skola hade en liten utställning med alla bilderna för allmän beskådan. Kom en hel del föräldrar och barn. Inget märkvärdigt, minglades lite och det bjöds på dryck. Bilderna kommer vi få hemskickade sen. Jag blev supernöjd med vår bild. Gamze, hon som är ansvarig för smågrupperna sa till Hasan att hon tycke bilden va så fin. Att både jag och Alex ser så naturliga ut och inte har några tillgjorda skratt. Så sa hon kanske till alla men jag blev glad ändå. Kommer ihåg när denna bilden togs för jag kittlade Alex och det är därför både han och jag skrattar naturligt.

Här har ni bilden 😀

Lite mingel

3 sådana här ställningar med bilder på båda sidorna va uppställda. Vår bild är vid pilen.

Som jag skrev igår blev det en sväng på Playland för Alex del och idag va det mer ös än vanligt då så många klasskamrater va där.

 

 

This entry was posted in Alex skola, Familjeliv. Bookmark the permalink.

8 Responses to Till allmän beskådan

 1. Sita says:

  God morgon. Så fina ni blev. Något för din mamma att sätta på väggen. Kram

 2. Ama de casa says:

  Vilken underbar bild på er 🙂

 3. jenfan75 says:

  Vad roligt med en utställning=)
  Det avrt ett jättefint kort på er, och jag måste hålla med hon tjejen att ni såg naturliga ut=)

 4. Hebbe says:

  Hej Kina,,bilden är skitbra,,man blir glad när man tittar på den,den smittar..Haé Kram.

Kommentera